Však zatiaľ ju nikto nepremohol a keby sa to niekomu raz podarilo (veľmi dúfam, že nie), tak skončíme všetci, úplne a navždy. Treba s ňou žiť v dobrom.
verim sice v boha ...teda som katolicka ,kedysi som aj do kostola chodila ,a to bolo asi pred 9 mesiacmi ,a potom som tam bola este raz kedysi v aprili ,ale uz mi to akosi tam pripadalo take co ja viem cudzie ,nic mi to nehovorilo ,neviem v com je to ,.,,a verim este aj v ine veci .,verim na osud ,ktory ma presne dany kazdy jeden z nas ,atdd
clovek si vzdy musel nejak vysvetlit nieco co nevedel...tak to ppridal samozrejme HLAPOVI xD
Ale podla mna je to bez nejake "vyssej entity".... proste ked sa spoji "zem" a "energia" vznikne ziva bytost...a ked zomrie "zem" sa prida k zemi a "energia" do energie...este ej celkom priatelné riešenie reinkarnacia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale podla mna je to bez nejake "vyssej entity".... proste ked sa spoji "zem" a "energia" vznikne ziva bytost...a ked zomrie "zem" sa prida k zemi a "energia" do energie...este ej celkom priatelné riešenie reinkarnacia...