v niecom su lepsi cesi, v niecom my. a nemyslim si ze to plati len pri cechoch a slovakoch ale pri asi vsetkych narodoch.. aj ked, momentalne si neviem nic take vybavit v com sme lepsi od cechov.. mozno tak vo vareni bryndzovych halusiek
@amikadze no hentie domy textilné sú v prahe minimálne dva, z toho jeden úplne na druhej strane rieky a druhý neďaleko a tú záležitosť s boxami na lístky, pri všetkej úcte k tvojmu umu, mierne zveličuješ a ak by aj nie, sú to predsa sms lístky.
@alpynus ako si mi mohol zamlčať, že sú až dva tam, veď ja som ani jeden nevidela ani o žiadnom nepočula.a ja si nemôžem kúpiť SMS lístok nemám kredit.
možno akurát tak v kvalite ovzdušia je Slovensko lepšie než ČR ... ale aj to len na niektorých miestach... inak sme 100 rokov za opicami nieto ešte za Čechmi
@amikadze tie predražené textilehousey ti chýbajú?
ja tuto mám hneď jeden dokonalý sekáč, kde je vždy všetko max. za 30 korún. a opodiaľ ďalšie oldschool sekáče, kde nájdeš kúsky ako v TH istotne ee.
a lístky? veď v brne máš búdku na ne pri každej zastávke. (čo sa o ke napríklad povedať nedá. a väčšina i tak nefungíruje.)
ináč, nevnímam lepšosť ani horšosť žiadneho z národa. jediné, čo viem s istotou povedať je, že v čr sa mi žije omnoho lepšie a pokojnejšie.
ale inak k otázke asi majú lepšiu ekonomiku a lepšiu životnú úroveň ako štát, ale ako ľudia v ničom. A my sme temperamentnejší podľa mňa a to je dobre!
@mm47
Česi sú hlúpejší národ ? a koľko Slovákov už dostalo Nobelovu cenu ? Koľko našich univerzít sa umiestnilo vo svetovom rebríčku ? kde sa registruje viac patentov ? prečo vlastne každý schopný odtiaľto uteká keď na Slovensku žijú takí uber mudri ľudia, ktorí si dokola volia zlodejov a nechajú sa okrádať ? Prečo máme vyššiu nezamestnanosť a prečo to tu u nás vyzerá ako po vojne a v Čr nie ? Prečo po 20 rokoch nie je dokončená dialnica a prečo je v Čr vyššia životná úroveň. To bude asi tým, že sú hlúpejší alebo žeby to bolo inak ?
@elemia no práve ja si myslím, že o niečo drahší nie je len tak pre nič za nič nesmrdí to tam, nechýbajú veciam gombíky, nie sú rozpárané a majú veľký výber. ale možno sa tie pobočky TH nejako líšia a ja som mala šťastie. ak ale poznáš v Brne lepší sekáč, povedz mi o ňom, prosím, prosím, smutně koukám
a k tej MHD, ja ju porovnávam s tou bratislavskou. v Brne sa mi stalo že 5 zastávok nebol automat smer dětská nemocnice, šalina č. 5 napríklad. to je už na zamyslenie
@hetfield
Veď jasné. čr v porovnaní s DE alebo SWI nič moc, ale v porovnaní so Slovákmi sú svetelné roky pred nami. Okrem toho na Slovensku majú komunisti 40% podporu. Toť rozdiel
@trtken možno preto že nás rozkradli , alebo že oni si zvolia slovenského miliardára a v top priečkách bola aj komunistická strana , po 40 rokoch plakania aby už konečne zmizla
ČR má vyššie platy , to je maximálne na nich lepšie.
Ako hovorím ČR sa dosť preceňuje , pretože niektorí ľudia u nás , ale hlavne u nich sa tvária ako by boli druhé švajčiarsko.
@grietusha sú to tieto zastávky: námestie 28. rijna, detska nemocnice, jugoslavska, zdrahalova, na ktorych som nenasla automat. ked som uz prisla na moravak tak to som mohla ist aj domov rovno pesi
@grietusha tak potom asi nie sú priamo na zastávke ani na chodníku, ale niekde skryté, to by som ale asi skritizovala tiež. pozriem sa nabudúce lepšie, keď vravíš, že sú
@h8u akože nepoviem ti kde presne, lebo ja to moc často nejem, ale viem že som si ho už viackrát kupovala do cestovín, a vždy som ho našla. A kupujem v tescu, kauflande a v lidli, tak v jednom z nich
@lawey@h8u@grietusha som si spomenula na vás, že či ho fakt nemajú a včera som bola v Alberte a mali, dokonca aj vo večierke na koleji mali asi zle hľadáte
Cesi su vyspelejsi ako slovaci. Mozno im vytknut ze vela piju ale to aj my. Su proste lepsi a treba si zobrat priklad. Uz ked nic ine tak Praha je uchvatna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ja skor castejsie pocuvam spajanie ceska s drogami co povazujem za fail
Sme lepší v tom že v lete to máme bližšie do Chorvátska
Ináč, v tunelovaní...tam nemá SR konkurenciu
ja tuto mám hneď jeden dokonalý sekáč, kde je vždy všetko max. za 30 korún. a opodiaľ ďalšie oldschool sekáče, kde nájdeš kúsky ako v TH istotne ee.
a lístky? veď v brne máš búdku na ne pri každej zastávke. (čo sa o ke napríklad povedať nedá. a väčšina i tak nefungíruje.)
ináč, nevnímam lepšosť ani horšosť žiadneho z národa. jediné, čo viem s istotou povedať je, že v čr sa mi žije omnoho lepšie a pokojnejšie.
@elemia ano respektive stve ma to zamienanie a tie veci okolo toho, inak mi je dost jedno v akej mene platim
Hm, vela veci tu bolo spomenutych
Česi sú hlúpejší národ ? a koľko Slovákov už dostalo Nobelovu cenu ? Koľko našich univerzít sa umiestnilo vo svetovom rebríčku ? kde sa registruje viac patentov ? prečo vlastne každý schopný odtiaľto uteká keď na Slovensku žijú takí uber mudri ľudia, ktorí si dokola volia zlodejov a nechajú sa okrádať ? Prečo máme vyššiu nezamestnanosť a prečo to tu u nás vyzerá ako po vojne a v Čr nie ? Prečo po 20 rokoch nie je dokončená dialnica a prečo je v Čr vyššia životná úroveň. To bude asi tým, že sú hlúpejší alebo žeby to bolo inak ?
a k tej MHD, ja ju porovnávam s tou bratislavskou. v Brne sa mi stalo že 5 zastávok nebol automat smer dětská nemocnice, šalina č. 5 napríklad. to je už na zamyslenie
Veď jasné. čr v porovnaní s DE alebo SWI nič moc, ale v porovnaní so Slovákmi sú svetelné roky pred nami. Okrem toho na Slovensku majú komunisti 40% podporu. Toť rozdiel
Osrali sme sa sami. Tým, že sme sa oddelili a následne Vlado Mečiar rozkradol s kamarátmi republiku.
ČR má vyššie platy , to je maximálne na nich lepšie.
Ako hovorím ČR sa dosť preceňuje , pretože niektorí ľudia u nás , ale hlavne u nich sa tvária ako by boli druhé švajčiarsko.
viac výhod nevidím z praktického života.
no hej, a oni teraz majú buznu prezidenta, ale to budeme mať čoskoro možno aj my.
mám menovať, v čom je česko lepšie (a to ako že som tam žila, a aj znova budem)?
eeech nie, to by som tu bola do noci..
Mám Slovensko rád, inu ovšem u sousedu lépe chutná.. život.