niesom zly a ani nebijem baby praveze som pritulny a dobry a ani na rande ziadna slečna somnou neche ist,ale teda malo ktoru mozem pozvat ch neviem čo sa deje
"niesom zly a ani nebijem baby" je sice nevyhnutny predpoklad vo vacsine pripadov, ale ani zdaleka nie jediny
a to "dobry a pritulny" su zase take vlastnosti, ze no...napr. poznam dost ludi, ktorych by som mohol oznacit za dobrych, ale vztah s nimi by som nechcel (odhliadnuc od toho, ci su to dievcata, alebo ked si predstavim, ze by som bol ja dievca a ci by som chcel s takymi chalanmi chodit), pretoze napr. sa mi s nimi o nicom komunikuje, aj ked su mozno dobri (a ci pritulni, to neviem . Tu ti nikto neporadi, lebo ta nik nepozna. Kazdopadne rok nie je tak vela - okrem toho predpokladam, ze nechces hocijaku priatelku, ale taku, co bude pre teba vynimocna a taku najst, to moze trvat dlho
a aj to co tu bolo spomenute ze hladas...ale zas kto hlada ten najde...takze skus nejaku dobu hladat a zas nehladat
a ide ti vobec o vztah ci ti viac chyba sex?
ja osobne, musim stretnut cloveka co mi fakt sadne. uz sa nechcem rozist po niekolkych tyzdnoch, mesiacoch...takze mometalne preferujem otvorene vztahy niekedy staci si par krat dobre uzit s jednou alebo viacerymi a na vztah zabudnes
treba aj trpezlivost...niekto kto ta chape a bude mat rad sa urcite raz objavi... co sa ma stat, stane sa... ale ak ti ide len o jedno, tak z toho jic nebude
v čom môže byť ,že ja mám nehoráznu smolu v láske ?a že som bola 17 rokov sama ?hm ?povieš mi ?nevieš ..a vieš prečo ?lebo ma nepoznáš ..a kedže my nepoznáme teba ,tak nemôžeme povedať ...
@lukaskomt tak skús ju nehľadať -ona príde sama -ver mi ..viem o čom vravím
ak nie si skaredy a tucny tak fakt neviem.. mat take problemy, jaj D asi zalozim temu "V čom može byt že si skoro 18 rokov nemožem najst priatela?", mozno sa najde daky suhaj pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
neviem ti povedat...nijaku nechces? alebo malo balis a zle baby
No nie?
a to "dobry a pritulny" su zase take vlastnosti, ze no...napr. poznam dost ludi, ktorych by som mohol oznacit za dobrych, ale vztah s nimi by som nechcel (odhliadnuc od toho, ci su to dievcata, alebo ked si predstavim, ze by som bol ja dievca a ci by som chcel s takymi chalanmi chodit), pretoze napr. sa mi s nimi o nicom komunikuje, aj ked su mozno dobri (a ci pritulni, to neviem . Tu ti nikto neporadi, lebo ta nik nepozna. Kazdopadne rok nie je tak vela - okrem toho predpokladam, ze nechces hocijaku priatelku, ale taku, co bude pre teba vynimocna a taku najst, to moze trvat dlho
a aj to co tu bolo spomenute ze hladas...ale zas kto hlada ten najde...takze skus nejaku dobu hladat a zas nehladat
a ide ti vobec o vztah ci ti viac chyba sex?
ja osobne, musim stretnut cloveka co mi fakt sadne. uz sa nechcem rozist po niekolkych tyzdnoch, mesiacoch...takze mometalne preferujem otvorene vztahy niekedy staci si par krat dobre uzit s jednou alebo viacerymi a na vztah zabudnes
Luci... a ja, že... tu som ja, tak sa na mňa pozri a pozvi
ja som na tom nápodobne 15 rokov sama
lebo baby sú moc teraz výberavé ale nie nvm, nehľadaj, možno keď budeš čakať a nemyslieť na to, zmení sa to
@lukaskomt tak skús ju nehľadať -ona príde sama -ver mi ..viem o čom vravím
ja som nenasiel za cely zivot nikoho a vies cim to je lebo som skaredy tlsty ! ale neni to ani tak tym ako tym ze som jebnuty kkt !
No a cim to je ze ty nemas nikoho rok to musis vedet sam .
alebo skus si hladat kamaratku. a medzi jej kamaratkami si na 80-90% najdes partnerku.
(uz vela ludom sa stalo)
ale je sanca, ze si debil, ale robis to ZLE
hlavneeee neposob zufalo