Jasi ľahnem v tom, v čom mi je najlepšie, najpohodlnejšie, ako mi to najviac vyhovuje a záleží to od mnohých faktorov. Zvyknem spávať v nočných košieľkach, najradšej mám saténové. Nerada to síce hovorím, ale som ten typ, čo hocikedy spí nahý a keď sa mi napr. nechce prezliekať do pyžama, tak si kľudne ľahnem aj v papučiach...
HEJ !!! preco nikdo nechce vediet v com spavam ja ??
ale ja vam to aj tak poviem spavam v pasikavych trenkach , samozrejme deravych na tom spravnom mieste , obcas si necham podprsenku ale to iba malokedy vacsinou mam neglize ...
no ja spinkam v gatkach a sexi cipkovanom tielku ktore som dostala na vianoce od kamosa... alebo este v takom obrovskom tricku metallica ktore mi je skoro pokolena a vtedy uz nemam gatky spim na ostro
no ja spim v takom veeelkom tricku a v gatiach zo stareho pyzama, tie su moje oblubene.... ale inac sa da aj len v tricku.... alebo len v nohavickach ale nemam moc rada pyzama, z nich nosim len nohavice....
v zime v dlhom pyžame (akože dlhe rukavy a tak) v lete v kratkom tričku a kratkych gaťach alebo nočna košela a pod to take trenky
čo sa ponožiek týka v zime by mi bez nich bola zima a v latee mi je niekedy tiež. tak ak spim bez nich mam ich položene blizko postele
@62 noo myslim ze zeuz nieje az takou hrozbou... ved vies.. ze steka uz skor na teba ako namna takze neviem ci skor nemas byt ty nanho autoritativna a nemyslim ze by ta chcel zeus preone alebo ze by mi ta prebral alebo nieco take
@63 on nesteka na mna hej on ma ma rad a nie ja nanho nedokazem byt autoritativna... ved na take male zlate chutnucke stvorenie sa ani neda byt autoritativny ale co by nechcel,chce ma ´´preone´´ vies jaky je nadrzany? a zneuziva deku v obyvacke ale mamina nanho krici za to ...hmm a co ty vies? co ked som zoofilna?
@64 ano jasne ved sme to videli minule ked som bol u teba co... ze na koho to vlastne stekal och tak nebud ... ahaa tak to vysvetluje preco spavas uz len s nim a nie somnou.....
@65 minule? to je nejake davne minule,nie? a na mna nestekal a ticho hej ...hej vies mna brutalne rajcuje ta mala kopka chlpov a vies on je mi stale k dispozicii a mamka mi dovoli s nim spat... hm nechces sa pretransformovat na psa? vies ze cez den budes pes a potom ked pojdem spat sa premenis naspat na cloveka...
@66 ved si na psy nie tak to by to malo byt opacne... cez den budem clovek a ked pojdem spat tak budem pes nie tak by ti to vyhovovalo najlepsie co....
@69 hej ty na man zly... tam bolo len ze co ked mam take sklony, to bola len cisto teoreticka rovina hej nie to len cez den budes pes,vies aby ti moja mamka dovolila u nas byt a vecer sa prememnis na cloveka a budem ta tyrat
a ako prosimta?? ved mi uz ani vlak nejde... nemam sa tam ako dostat... a potichu ?? nemyslim.... a ako by som sa dostal do tvojej izby ha?? co mi prides dole otvorit ci ako?? ja cez okno liest nebudem noo...
@81 pod stopom hej potichu ja viem byt potichu normalne ti dole pojdem otvorit prepsujem ta do izby-to nebude tazke kedze seci spia... a potom sa zahrame nejak a pojdes naspet stopom
ano stopom.... a ty chces aby som sa tam vobec dostal??? ved ma este niekto zbije okradne a vyhodi v polke cesty do belej... ano uz to vidim... a tvoj ocko alebo mamka sa pojdu napit dole a zrazu ty co tu robis ??? a pekne ma vyhodia a uz sa nikdy neuvidime...
neee sak si nevezmes peniaze ani nic cenne ...omg preco by ta mali zbit? mna nikdy nikdo nezbil ked som sla s majom stopom.... neppojdu s anapit... a aj keby to ty uz davno budes uvezneny v mojej postielke
ale to je nerealne a kym mi niekto zastavy tak to budu 3 rano... a kym ma niekto privezie to uz bude zase 3 poobede... :/ a ano a vobec nic nebude pocut cez tie vase tenke steny tam co???
jasne uricte urcite mi niekto zastavy a bude chciet to co ty... a potom budem pouzity a zneuzity... ano jasne ziadne hej tak si to pri najblizsiej prilezitosti vyskusame
hej jasne sa ti povie niekto bude namna mierit zbranou alebo nozik mi da ku krku ze a za odvoz chcem nieco a ja len tak poviem nie tak to si ma mozes zacat hladat popri ceste.... ako rychlo menis svoje nazory
záleží od toho, kde som keď spím na Orave je to tričko a tepláky, alebo kraťasy... keď som v BB spávam v nočnej košielke ani neviem poriadne prečo, ale proste tak to je
kedze je anketa zjavne pre baby tak som nehlasoval ale väčšinou spím v pyžamach alebo niekedy aj uplne nahy ale to len občas v lete hlavne keď sme v grécku alebo pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
Tak spávam v bratovom tričku, to tričko mi je skoro ako šaty... a ešte v kamarátovom, keď spím u neho.
@6 tak v tom by som asi nezaspala... v podprsenke...
mimochodom spiiim v tricku a v pyzamovych gatiach
btw. ani ja nechápem ako niekto môže spať v podprsenke
@20 tak by nieco pekneho videl
ale ja vam to aj tak poviem spavam v pasikavych trenkach , samozrejme deravych na tom spravnom mieste , obcas si necham podprsenku ale to iba malokedy vacsinou mam neglize ...
ivanka ale vtedy sa aspon zamykas nie?ved keby si bola odokrytaa
zwejka od kamosa? jasneeee skor od priatela
@6 nevedela som, že niekto môže spať v podprsenke..
@ 37 @ pernik mne ten prispevok neprisiel nejaky vzrusujuci tebe snad ano?
@ 42 rossoneri89 snad aj tebe sa moje spinkacie oblecenie pozdava?
Ale nie, robím si prdel
@48 neboj sa....ona je len a len tvoja
čo sa ponožiek týka v zime by mi bez nich bola zima a v latee mi je niekedy tiež. tak ak spim bez nich mam ich položene blizko postele