by ma zaujímalo, čiste zo štatistického hľadiska ofc, že v akom oblečení spávate cez zimu? či pyžamo, alebo niečo extra teplé alebo len tak na adama.... proste cez zimu. cez leto jebem, proste ma zaujíma cez zimu osobný prieskum
tričko a nohavičky. občas si oblečiem pyžamové nohavice, keď si spomeniem na svoje zdravie a podobne, ale nakoniec si ich vždy aj tak vyzlečiem, je to nezvyk.
dnes to bude tielko a extrahuňatopohodlné pyžamové nohavice
niekedy iba v tielku a kraťasky alebo tielko a nohavičky
pri zlých náladach na seba dám onesie nech mi je teplučko
vzhladom na to, ze sa mi pokazilo okno a ide zavriet len z polovice, cize tu mam 24/7 vetranie musim spat brutalne naobliekana. vacsinou chlpate ponozky a pyzamko
v zime v hrubom pyžame, občasj aj ponozkach, prikryta dekou, potom ,,prikryvkou" akoze český pokus o paplón a občas aj šál, v poslednej dobe je mi zima
v zime vzdy dlhe pyzamove nohavice a na vrch bud vrchny diel pyzama alebo tricko s dlhym rukavom - ALE musi byt pohodlne a tenke...nenavidim hrube veci ked spavam, v nich nikdy neviem spat. a ponozky nemozem mat nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
lebo kurenie je drahe
tricko+boxerky
prípadne nejakej tenkej košieľke.
a zohrieva ma deka, alebo frá! :happy:
niekedy iba v tielku a kraťasky alebo tielko a nohavičky
pri zlých náladach na seba dám onesie nech mi je teplučko
Iba keď je moc moc teplo tak mám krátke nohavice alebo nohavičky.
nezniesol by som niečo, aby ma ťahalo počas spánku
tí tý
niekde mám rada celé pyžamo + chlupate ponošky
niekde mi stačí oversized tričko
pyžamko - v lete letná verzia, v zime zimná verzia - a az na malé výnimky počas celého roka v ponožkách