Pri čom si poviete, že toto je typicky ženské? Teraz nemyslím tie zlé vlastnosti ("dalšia ženská za volantom, čo nevie parkovať (ach) "), ale pri čom si poviete:"jéééj, to je milé, také ženské"?
@ridiculousnotion neviem asi to každý vníma inak, lebo dnes mi kamarát napísal, keď som mu povedala, že ja tej látke zo školy chápem, ale na učenie potrebujem, aby sa o tom so mnou niekto rozprával, že chápe, že to je také milé ženské vlastne preto toto fórum
@kikushenka tak v tom niečo bude.. pretože aj napríklad môjmu priateľovi pripadá milé a ženské keď si neviem s niečím rady, alebo sa márne pokúšam niečo opraviť alebo tak alebo sa nejak trápne pomýlim
V každej žene, v kazdom cloveku je nieco krasne .. nikdy by som si nedovolila povedat na nejaku zenu ze nieje dost zenska alebo krasna.. kazdy sme nejaky .. kazdy z nas ma ale v sebe nieco co mu je vlastne a co je jedninecne..neexistuje clovek ktory by bol dokonaly pre kazdeho..a otazka v com spociva zenskost? vseobecne sa to podla mna ani povedat neda.. kazdý chlap by vsak mal vidiet vrchol zenskosti a krasy v jeho vlastnej zene..
Vlastne to ani neviem opísať celkový vzhľad a vystupovanie taká jemnosť a ladnosť, pohľad ja neviem a napríklad keď ma žena bruško alebo malé bábätko tak to si poviem že jeej
Keď je žena takou, že vie byť pre muža priateľkou, manželkou, spoločníčkou aj matkou. Keď to všetko je prirodzene v nej. A hlavne, keď je žena úplne prirodzená. Nedáva na seba rôzne divné ozdoby (piercingy, tentovania) a /alebo sa oblieka tak, aby pritiahla na seba čo najviac očí. Chce to istú skromnosť a trošku aj plachosť. A potom samozrejme veľké srdce. To robí ženu naozaj ženou.
tomu som venoval jeden svoj blog kedysi dávno... žena, stvorenie, krásne, nie botoxová príšera. Nie je to ani tak v postave a obliekaní, ale tak krajšia je baba s priemernou postavou v sukni, ako tlstá v legínoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak podľa mňa tak vo všeobecnosti je ženskosť niečo ako vyžarovanie ... čiže to nijak nesúvisí napríklad s postavou, tvárou pod.
a aby som nezabudla moju oblubenu vetu, Prava femme fatalle dokaze aj v teplakoch chodit ako modelka
Toto urcite nie.
ty musis castejsi chilli jest ! ( inac prave som dojedol zase taky rohlik )
ťažko povedať, na to neni vzorec