zakaždým sa hodí niečo iné, každopádne ak sa jedná o čistý spev (a nejedná sa zrovna o nejaké sympho/goth/neviemaké veci), tak asi skôr mužský... ale často to záleží od konkrétnej skladby
...čisto po stránke toho čo preferujem nejak vedome je mi to skoro jedno, hlavne nech je dobrý a zaujímavý, aspoň hlas, v lepšom prípade aj jeho použitie, ale podvedome sa kloním viac k spevom ženským, keď tak pozerám na ten svoj zoznam najobľúbenejších skupín/kapiel/spevákov/čok, je tam viac ženských
sa hovorí, že ženy lepšie spievajú...z hľadiska toho že väčší rozsah a dlhšie dokážu držať vysoké tóny. ale načo je aguilere taký hlas keď spieva samé sračky. mám rada tak Bjork a Kate Nash
čiže určite muži. najlepšie nejaký zastretý, nemusí byť ani taký hlboký. páči sa mi kňučanie Thoma Yorkeho aj jódlovanie Caleba Followilla ale u žien by to bolo príliš sladké a vtieravé.
preferujem hercov pred hereckami.. pretoze herecky su mi neni sympaticke a ich hlavnym atributom je aj tak krasa..
v hudbe sa mi viac lubi muzsky hlas, ma gule, chraplak, vedia riadne pritvrdit.. zeny moc na rock nie su.. i ked taka Amy Lee ma skvely hlas.. potom do Cardigans sa hodi zensky spev, Cranberries a neviem si predstavit Skunk Anansie bez Skin..ale moc jakosi zensky spev nemusim.. naposledy ma prekvapila popova spevacka Adele a to je fakt dobre pocuvatelny interpret.. Norah Jones ma zas zamatovy pekny hlas ale hodi sa do jej hudby...
Mám podobný názor ako @midnight ...páčia sa mi oboje hlasy, ale v podstate mám podvedome rada viac chlapský hlas..
zo ženských považujem za dobré PJ Harvey, Kate Nash, Ewu Peterson (a jej The Little Flames, už neexistujú:/ ), Lauru-Mary Carter, Amy Winehouse, speváčka Portishead a nemám poňatia čo sem ešte drbnúť
mužský hlas sa mi ani neoplatí menovať, ale tak najviac asi Alex Turner, James Righton, Miles Kane, Howlin Pelle Almqvist, Jamie Woon, spevák The Cribs...a milióny ďalších
Ale v tejto dobe ma ani tak nezaujíma kto má lepší hlas, ale kto v hudbe vymyslí lepší nápad a kto vytvorí Z NÁSTROJOV originálnejšiu zmes zvukov ..do tejto "kategórie" zaraďujem jednoznačne The Horrors, Demontré, Gorillaz, Mobyho, Micachu & The Shapes, alebo IO Echo...ok dosť bolo rozpisovania xD
mám oveľa viac hudby s mužským spevom ako ženským, ale.. neviem si spomenúť na žiadneho speváka, pri ktorom si poviem "ten má ale hlas..", kým speváčok je takých viacero.
Dlho som si myslela ze mam radsej muzsky hlas, ale to je jednoznacne tym ze pocuvam viac kapiel s muzskym osadenim.. Ale po tom co som ojavila Stromboli, Zemfiru a Metric som jednoznacne zmenila na zensky vokal nazor. Teraz to mam tak narovnako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
zakaždým sa hodí niečo iné, každopádne ak sa jedná o čistý spev (a nejedná sa zrovna o nejaké sympho/goth/neviemaké veci), tak asi skôr mužský... ale často to záleží od konkrétnej skladby
vážne auto-moto?
čiže určite muži. najlepšie nejaký zastretý, nemusí byť ani taký hlboký. páči sa mi kňučanie Thoma Yorkeho aj jódlovanie Caleba Followilla ale u žien by to bolo príliš sladké a vtieravé.
v hudbe sa mi viac lubi muzsky hlas, ma gule, chraplak, vedia riadne pritvrdit.. zeny moc na rock nie su.. i ked taka Amy Lee ma skvely hlas.. potom do Cardigans sa hodi zensky spev, Cranberries a neviem si predstavit Skunk Anansie bez Skin..ale moc jakosi zensky spev nemusim.. naposledy ma prekvapila popova spevacka Adele a to je fakt dobre pocuvatelny interpret.. Norah Jones ma zas zamatovy pekny hlas ale hodi sa do jej hudby...
zeny by skratka nemali spievat rock..
na Sandru Nasic som totalne zabudol.. moja naj spevacka
a stojim si za svojim.. arch enemy nie je hudba..
čo musí byť je kvalitne nazvučená gitara, ešte jedna, basa, bicie
zo ženských považujem za dobré PJ Harvey, Kate Nash, Ewu Peterson (a jej The Little Flames, už neexistujú:/ ), Lauru-Mary Carter, Amy Winehouse, speváčka Portishead a nemám poňatia čo sem ešte drbnúť
mužský hlas sa mi ani neoplatí menovať, ale tak najviac asi Alex Turner, James Righton, Miles Kane, Howlin Pelle Almqvist, Jamie Woon, spevák The Cribs...a milióny ďalších
Ale v tejto dobe ma ani tak nezaujíma kto má lepší hlas, ale kto v hudbe vymyslí lepší nápad a kto vytvorí Z NÁSTROJOV originálnejšiu zmes zvukov ..do tejto "kategórie" zaraďujem jednoznačne The Horrors, Demontré, Gorillaz, Mobyho, Micachu & The Shapes, alebo IO Echo...ok dosť bolo rozpisovania xD
@31 ale ja som spokojna, pretoze aspon nie som protizensky orientovana sama
Uzasny vokal, neobvykla hudba...
a co hento muzsky vokal?
mam ich viac ale toto ma napadlo ako prve
[img] » gefto.com/lastfm/mafein/i... [/img]