@darkestangel vysledok mojho hlasovania to aj tak nezmeni, takze to nevadi mozno by som vedela aj viac keby som zahrabala v hlave, ale tak tieto som naratala najrychlejsie
Span-gracias..
neme-danke..
ang-thank you-..
franc-merci..
rus..spasiba(teda asi sa tak pise )
tur.-tesik (tiez neviem presne ako sa to pise)
ces.dekuji..
polsky-dziekuje..
Cig-palikerau
@sheily ako sa odlišuje "ďakujem" v španielskej a mexickej španielčine, okrem mierneho rozdielu vo výslovnosti, ktorý je ale považovaný skôr za dialektovú záležitosť toho istého jazyka? a tiež rozdiel vo francúzštine a portugalčine a nemčine a angličtine?
@sheily čo ja viem, nesúhlasím okrem tej katalánčiny, tá je od španielčiny natoľko odlišná, že je oficiálne považovaná za iný jazyk, ale obidve španielčiny sú španielčiny a tak ďalej
@hetfield ale to nijak neznižuje celkový počet a otázka znela "v koľkých jazykoch ..." a ako som povedala, aj v možnostiach začínam 1 a ráta sa aj slovenčina
Dobre, tak asi len tých 15 ::-
Ale pri japincine, islandcine, holandcine, afrikáns a latinčine by som rozumela tiež, len som si hneď nespomenula/neodvodila dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tak 5 ich realne moze byt
neme-danke..
ang-thank you-..
franc-merci..
rus..spasiba(teda asi sa tak pise )
tur.-tesik (tiez neviem presne ako sa to pise)
ces.dekuji..
polsky-dziekuje..
Cig-palikerau
Angličtina
Fínčina, estónčina, nórčina, svedcina, dánčina
Francúzština, taliančina, španielčina
Dobre, tak asi len tých 15 ::-
Ale pri japincine, islandcine, holandcine, afrikáns a latinčine by som rozumela tiež, len som si hneď nespomenula/neodvodila dobre
Dekuji
Kosznom
Dziekuje
Tak
Hvala
Spasiba
Merci
Mulcumesk
Gracie
Gracias
Didi madloba
Danke