slovensko, cesko, polsko, rakusko, madarsko, chorvatsko, gretsko, nemecko, francuzsko, holandsko, cierna hora, macedonsko .. a ot je v ramci EU asi vsetko
cesko, nemecko, rakusko, madarsko, polsko, luxemburg, francuzsko, anglicko, taliansko, chorvatsko, svedsko na viac so nespomeniem. najkrajsie bolo asi fr - st. tropez a cr - sumava, najlepsie vo svedsku a tam sa aj planujeme v buducnosti stahovat :3
@jantebont Mníchov a okolie prevažne (máme tam rodinu). @loveillumination rly? Pre mňa je st. Tropez najväčšia diera sveta, to bolo strašné sklamanie, taká ošarpaná rybárska dedina...
@staphylococcus Tak ja som tam bola so spoluziakmi davno davno a mam na to najlepsie spomienky, mozno moja mysel skresluje ale pamatam si to ako najsuper dovolenku ever
Nebol som: Norsko, Velka Britania, Dansko, Bielorusko, Svajciarko, Lichtensteinsko, Macedonsko, Grecko, Albansko, Turecko. Najviac z vychodnej casti Europy sa mi pacilo v Ciernej Hore, pohorie Durmitor, najviac zo zapadnej Europy v Spanielsku, pohorie Picos de Europa, najviac zo severnej vo Finsku, jazerny system Saimaa.
Ak mam ratat len tie v ktorych som bol akoze trosku normalnejsie nie ze som nimi len prechadzal cez dialnice a stali sme iba na pumpe alebo v obchode...tak Francuzsko,Belgicko,Bulharsko,Grecko,Madarsko,Rakusko,Cesko,Polsko no a to je asi vsetko a na ziadnom druhom kontinente som nebol ani ma to nejak extra nelaka jedine keby @cccp vybavil vylet do KLDR
Jaaj no a najkrajsie ...tak pre mna je Cesko urcite srdcu najblizsie aj je tam samozrejme krasne v mestach a mesteckach kde som bol ale tak pekne je vsade
česko, poľsko, rakusko, rumunsko, litva, ukrajina, nemecko, chorvatsko ,madarsko...
najviac sa mi páči na slovensku. každá krajina ma niečo do seba. páči sa mi česko a poľsko.
vsetko!
centrum, budovy, kaviarnicky, citadellu, ostrovceky na dunaji, hrad, vsetky tie sightseeing points, pamiatky, zvlastnosti, parky..dokonca aj staru linku metra,kde nemozu proti sebe dvaja ludia sediet,lebo sa nezmesia
a ofsem-gulas
@tomias Trakai som tiež navštívil. Inak hrady majú krásne, aj celkovo pekná krajina. V budúcnosti by som chcel vidieť aj Lotyšsko a Estónsko. Pobaltie ma dosť láka.
Slovensko, cesko, madarsko, polsko, chorvatsko, rakusko, nemecko, holandsko, belgicko, francuzsko, taliansko, monako....najviac sa mi pacioo asi holandsko, ale ani nemecko a rakusko vobec nie je zle
V Prahe zijem, bol som vo Francuzsku, Rakusku, Polsku, Madarsku, Anglicku, Taliansku. Dalsou destinaciou bude idealne Nemecko a neskutocne tuzim vidiet skandinaviu :3 Zatial najkrajsie rozhodne ale rozhodne v Parizi a Londyn rozhodne maximalne spatny
No tak bol som pred 3-4 rokmi v Polsku asi par sekund, lebo sa nebolo kde otocit autom... potom tiez pred 3 rokmi na kupalisku v Madarsku par km od hranic, tento rok sme boli znova. Pred 3 rokmi som bol z triedy na SŠ v čo to je Schloshof? ... a minuly rok sme boli na predlzeny vikend v Chorvatsku. Toť vše
V deviatich krajinách. Okrem Slovenska v Poľsku, v Českej republike, v Rakúsku, v Nemecku, v Maďarsku, v Slovinsku, v Chorvátsku a v Bosne a Hercegovine.
A kde sa mi páčilo najviac? Takých miest je viac, nie len jedno, vypichol by som Berlín, rakúske Alpy a Pieniny.
dva krát v Grécku prvý krát ked som mala 4 roky... dva krát v Taliansku, posledný krát toto leto.....dalej dva krát anglicko (Londýn), francúzsko (Paríž), Španielsko (Barcelona), Nemecko, niekoľko krát Poľsko, niekoľko krát Maďarsko, niekoľko krát Rakúsko, Bulharsko, ale ešte som nikdy nebola v Česku a ani v Bratislave som nebola viac než 3 krát, prvý krát ked som mala 17
cesko, polsko, litva, lotyssko, estonsko, taliansko, portugalsko, spanielsko
pacilo sa mi asi najviac portugalsko co sa tyka prirody, taliansko co sa tyka jedla a mody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Holandsko a Bosna
@loveillumination rly? Pre mňa je st. Tropez najväčšia diera sveta, to bolo strašné sklamanie, taká ošarpaná rybárska dedina...
A najviac sa mi páčilo v Holandsku.
rusko, bosna, cesko, a z HU budapest je laska
najviac sa mi páči na slovensku. každá krajina ma niečo do seba. páči sa mi česko a poľsko.
centrum, budovy, kaviarnicky, citadellu, ostrovceky na dunaji, hrad, vsetky tie sightseeing points, pamiatky, zvlastnosti, parky..dokonca aj staru linku metra,kde nemozu proti sebe dvaja ludia sediet,lebo sa nezmesia
a ofsem-gulas
tj 15 krajín.
páčilo sa mi na islande veľmi.
A kde sa mi páčilo najviac? Takých miest je viac, nie len jedno, vypichol by som Berlín, rakúske Alpy a Pieniny.
26
pacilo sa mi v mestskych statoch (Monako, Lichtenstajnsko, San Marino)
pacilo sa mi asi najviac portugalsko co sa tyka prirody, taliansko co sa tyka jedla a mody
Polsko
Rakusko
Nemecko
Madarsko
Chorvatsko
Grecko
Taliansko
Francuzsko
Spanielsko
Luxembursko
Norsko
Island
Finsko
Naj to bolo rozne ... ocarila ma alo mesto Barcelona, ako krajina Norsko alebo aj Island.