Neviem, nad takýmito otázkami nerozmýšľam. Ale tak, ak by som zomrela dnes/zajtra...nuž, čo už. Ale tak neviem, či sa chcem dožiť veľmi vysokého veku. Babka (starkina mama) má tuším okolo 85 a má sa skvelo. Ale ak by som mala byť odkázaná na pomoc druhých, tak to nie.
Tak v 35 je už človek príliš starý, škaredý, zničený, zotročený, začínajú mu zlyhávať orgány a všetky možné zdravotné problémy a tak ďalej, ale veď ešte uvidím.
Neznasam vacsinu dochodcov 70+ ako sa furt stazuju a ohovaraju mladych ludi pricom velke hovno vedia. Nechcem byt nikdy taka a aj ten vyzor stary ma odpudzuje.
no... v 55ke sa chcem dať potoetovať, neskôr spolu s @ladyofcarnage poburovať kolegov v domove dôchodcov našim mladistvým správaním, odievaním a podobne, tak niekedy potom, keď ma to prestane baviť
netusim..uvidim o par rokov, ked zisitim, ze na aky zivot budem odsudena a potom budem vediet ci budem chciet zit dlho alebo radsej budem chciet aby to prislo co najskor
nechcem byť stará...sama...v domove dôchodcov.... a každý na mňa bude kašľať.. to radšej zomrieť skôr... a vlastne...aj tak mi môže byť jedno, kedy zomriem.. potom ma to už trápiť nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(Budem žiť večne.)
Nie vždy platí starý=mrzutý.. je len na tebe ako sa budeš chovať