mno ked sa nato baba citi..a ked je vazne presvedcena..ze to ce stym chalanom a nie s inym.. tak vtedy by mala ..ale podla..mna by to malo byt okolo tych 17 rokov..
Nechcem stále zapárať, ale dostal ma názov ankety "v koľkých rokoch BY MALA prísť o panenstvo" znie ako keby hneď ako odbijú narodeniny mal prísť týpek a natr... veď viete čo
Podla mňa záleží hlavne na mentálnej vyspelosti slečny a okolnostiach... pokiaľ vie čo chce, cíti sa pripravená a nie je to je 25. frajer tak kľudne aj v 16-17tich... Ale pokiaľ ju nabúcha niekto na chate po tom, ako sa strieskala tak že o sebe ani nevedela - tak tu to "nezachráni" ani 20tka...
ked chce... vtedy by mala... a ne ozrata.. ale triezva a ani nie cerstvo zamilovana... proste ked zisti ze chce byt snim naozaj...a podla mna dost bab maju toto chapanie vyvynute az v 17tke takze az pak... skor ani nie..
Ak je dievča skutočne pripravené a myslí to s chalanom vážne ! Nebudem písať vek, lebo to je hlúposť. (Ale určite tým nemyslím presvedčenie 13 ročných holiek...)
neverim ze nejaka baba moze byt na to skutocne zrela a pripravena skor nez v 17 a aj to je najnizsia hranica......pod sedemnast je to uz len bud "to by s auz malo" alebo "a sak co" a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
smiley:
Podla mňa záleží hlavne na mentálnej vyspelosti slečny a okolnostiach... pokiaľ vie čo chce, cíti sa pripravená a nie je to je 25. frajer tak kľudne aj v 16-17tich... Ale pokiaľ ju nabúcha niekto na chate po tom, ako sa strieskala tak že o sebe ani nevedela - tak tu to "nezachráni" ani 20tka...
ale tiež si myslím, že až keď to bude sama chcieť
Veď to je osobná vec každého dievčaťa
Ak je dievča skutočne pripravené a myslí to s chalanom vážne ! Nebudem písať vek, lebo to je hlúposť. (Ale určite tým nemyslím presvedčenie 13 ročných holiek...)