raz sa tusim segra vydavala a bola u nas mensia oslava a v obyvacke ostali pohariky a na spodku este trochu bolo, a ja som bol maly sopliak a zo vsetkych poharikov som podopijal, a bolo mi zle tak som tusim bol opity ale inak nepijem
opity som nebol nikdy a to pijem pomerne vela (ale zas na druhu stranu dodrziavam aj urcite veci ako napr. nepijem na lacny zaludok, nemiesam a pijem pomaly alkohol si vychutnavam) som vzdy ten co sa o dakoho stara
13... s učiteľkou chémie sme destilovali už hotové víno . Ďalej kamošova mama zvykla kvasiť rýbezlovicu, opili sme sa z nej a zvracali ako bačove štence... . Odvtedy, roky rokúce som kvas(kvasnice, kvasinky) nemohol ani len cítiť...
Mohol som mať tak 13 Skupinka sme sa zložili na fľašu, dali ju kúpiť staršiemu kamarátovi a išli do hory za účelom opiť sa Bolo to zaujímavé keď si na to teraz spomínam...
@filus ja si myslím, že dalo, prvý deň by som takmer mohla šoférovať, ak by som mala vodičák, len na druhý som zostala sama v miestnosti plnej zásob :/
@filus tomu som ja vcelku odolávala, len potom som tam tak ostala, nikde nikoho, vidím, hľa fľaša, trocha sa odintrovertním a zachutilo a nemal ma kto zadržať... celá trieda mala zážitok (ach)
keĎ som mala 8? dedovi sme pili burčák cez slamku, išli sme na ihrisko a z toho slnka to šlapalo.tak som potom grcala. ale potom až tak ke´D som mala 14.
Ja som sa ešte ne ale abstinent nie som, rád si dám pivo alebo štamprlu ale nie za tým účelom aby som sa najebal, ani som nikdy moc nepobral takých ludí
ked som mal asi 11r., ocino oslavoval 40r. a robil velku party na liptove pre celu rodinu....s orok starsim bratrancom sme slohli zo skladu pollitrovku a bolo....
swen aky mas problem ty debil ak sa ti nepaci anketa neodpovedaj na nu a nepapuluj tu a este nieco k tym co sa este neopili a ani to nechcystaju dobre robite vazim si takych ludi len som zabudol to dat do tej ankety ja som tez pred rokom vravel ze nikdy nebudem pit ale co uz s kym si taky si ked piju vsetci kamosi tak som ani ja neodolal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
So @silence v trinástich na silvestra, to bolo mega Teda mega to nebolo pre jej rodičov, ktorí ma tiahli domov
zatiaľ
Už nežije zomrel ako 97 ročný !!!!.......filip