@hereiam presne takú situáciu som "vychytala" aj ja... ale našťastie som vedela o čo ide a nepanikárila som...dokonca som to mame oznámila až po troch dňoch, keď som si spomenula, že by to mala vedieť
@aguri500 No nazdar. To je celé moderné zdravotníctvo (ach).. A takýmto ľuďom máš do rúk zveriť svoj život a ešte nebodaj život vlastného dieťaťa! A čo budeš teraz robiť?
12 a bol u mňa môj najlepší kamarát, ktorého som kruto vyhodila z bytu že má ísť domov .. a chudák chlapec dodnes nevie prečo som sa tak "nahnevala" že musel v momente domov
@52 , moja mama to tuším ani doteraz nevie.. A ani otec teta sa to dozedela asi po pol roku.. No čo, som samostatná.. Ale to s mamou asi pre to, že sa s ňou vidím asi raz do mesiaca, s ocinom asi tak a tete som to nechcela vytrubovať
ty koňo, ja fakt neviem. ale viem, že som bola medzi prvými v triede. no nemám to nikde zaznačené a nepokladám to za dôležitý medzník svojho života, tak fakt neviem.
@hereiam no myslím že to by bola veľmi zaujímavá diskusia .. že vieš Erik, pamätáš keď si sa bol u nás hrať .. a tak ďalej a tak ďalej chlapec by sa nášmu bytu asi z ďaleka vyhýbal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
som si vsimla, ze v kazdej diskusii takto detinsky reagujes :d