Ja mám jeden v CSOB a druhý som si tri týždne dozadu založila v Tatrabanke,a je to komplet zadara,plus tam je tá Rytmusova akadémia,keď zodpovieš otázky pošlú ti 30e,mám tam viac výhod ako v CSOB.
V čase keď som si vyberal ja tak najlepšiu ponuku mala Slovenská sporiteľňa. Bez poplatku, s kartou ,IB, bankomat na každom rohu a výbery v okolitých krajinách z bankomatov ERSTE group tiež zadara.
vyberaj starostlivo. banky vediea ze im tam im tam pravdepodobne zostanes aj po dostudovani - takze budes platit poplatky v plnej vyske. nasledne si v tej istej banke budes brat hypoteku (ako dlhorocny klient budes mat zvyhodnenie).
vo VUB neplatim nic, mam na vyber Master Card/Visa embosovanu kartu, jednoduchy IB, Viamo, pri vyssich sumach na ucte urok, raz za rok vypis postou, kvalitny support. nemenil by som.
vsak normalny vypis z uctu - rocny prehlad kolko sa ti tam premlelo penazi, ake si mal zostatky na konci mesiaca atd. posielaju to ako bezny list postou (nie doporucene) - takze teoreticky ti to moze doma otvorit hocikto neviem aku mate v tomto kulturu. my si doma listy neotvarame.
@mm47 to je uzasny napad. a platit veci v hotovosti, alebo behat zakazdym na postu (platit poukazkou) alebo do pobociek bank a platit poplatky.
ja pouzivam IB, mam inkasa, platim cez paypal, platim kartou na nete, robim zahranicne prevody... takze ucet v banke ti vie ulahcit dost zivot.
okrem toho: kto ti dnes zaplati napr. za brigadu cash na ruku?
Mám slsp, vub aj tatra banku. Tatra banku som chcel uz davnejsie lebo idu s dobou rozne nove sluzby apky do mobilu atd. no cakal som na novu tatra akadamiu. Spravanie na pobocke katastrofa, ked sa dozvedeli ze len studentsky ucet otvaram tak sa spravali jak keby som ich dosiel otravovat. Musel som dojst dokonca 2x, dosiel som tam doobeda, ziadny zakacnici len asi 4 zamestnanci, jedna ma poslala za nejakym panom ten povedal ze teraz nemoze ze nech dojdem tak o hodku. Dosiel na 2. pokus, spisal to so mnou. O Tatra akademii nemal informacie povedal mi nech si to precitam na stranke, na to ze max. denný limit chcem 100 eur bol zarazeny vraj si studenti davaju 500 eur. Proste siel som tam s euforiou odchadzal znechutený Planoval som ze zrusim VUB a ako primarny ucet budem mat TB noo asi tu tatra banku dlho mat nebudem, nakolko to jednanie je otrasne a mob. aplikacie sa viazu len na iphone a android no ja mam WP. S slsp absolutna spokojnost, zamestnanci jednaju slusne a snazia sa pomoct ako len vedia, nepozerali na mna jak na nejakeho chudacika studenta ktory na ucte bude sušiť par eur. Vo VUB prístup v celku fajn, noo donedávna som tam nemal ani kartu na bezkontaktnu platbu, IB mi nefunguje, SMS info o pohybe na ucte som si aktivoval no sms nechodia aj ked robim tranzakcie vacsie ako 20 eur. No hodnotim to tak ze najradsej mam SLSP mam od 15 druhý som tvoril VUB tam mi chodia peniaze z brigad. A s Tatra bankou si to ešte premyslím
Mam VUB študentský účet jedine čo som potreboval boli platby do zahraničia,internetbanking a stav peniazi cez sms
ak si chceš založiť účet potrebuješ potvrdenie o návšteve školy a občiansky a účet by si mal vybaviť vo všetkých bankách dokonca nemusiš isť ani do banky aj cez internet sa dá založiť pravdaže ide o internetové banky ako fio banka a mBank kde kamenne pobočky nefunguje ale všetko potrebne sa dá vybaviť cez internet
@james144 nechcel som mať v troch len vo VUB mam nejaké trvale príkazy teraz ich dam na slsp a VUB alebo tatru zrusim, len neviem aké boli pravidlá toho 30e bonusu asi to budem musiet mať nejakú dobu
Mala som TB a po dvoch rokoch som nahnevaná odišla, služby nič moc
Teraz mám SLSP a som spokojnejšia, neplatím za nič a aj vo svete je všade Erste, z kt. mám výber zadarmo. A ešte robia aj furt nejaké súťaže, zatiaľ som vyhrala lístky na Pohodu
Čiže Sporka určite
Vy do jakej tatry chodite ? Ja som si zakladal ucet, dobre ze neotvorili sampus aby oslavili ze som prisiel... Nasraty riesit volaco po SC v spanielsku, uplne mila sa ospravedlnovala, vsetko nasla, vysvetlila, vysvitlo ze ja som kokot. S nicim nemam absolutne ziaden problem...
@tikalok 1.4. som zakladal. Ale to je jedno, aj ked im volam ze potrebujem nieco vyriesit, pripadne to riesim cez ten ich lajf cet tak som nikdy nemal ziadny problem... V mbanku spomaleni kokoti, kamarat bol rusit vo VUBcke bolo to hrozne daco, brat mala slovensku a ti chceli peniaze za secko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vo VUB neplatim nic, mam na vyber Master Card/Visa embosovanu kartu, jednoduchy IB, Viamo, pri vyssich sumach na ucte urok, raz za rok vypis postou, kvalitny support. nemenil by som.
A ozaj moze mi tam mama nakukat ze kolko tam mam penazi?
ja pouzivam IB, mam inkasa, platim cez paypal, platim kartou na nete, robim zahranicne prevody... takze ucet v banke ti vie ulahcit dost zivot.
okrem toho: kto ti dnes zaplati napr. za brigadu cash na ruku?
Raz ti ucet v banke zivot dost zhorsi , potom si na toto spomen
ak si chceš založiť účet potrebuješ potvrdenie o návšteve školy a občiansky a účet by si mal vybaviť vo všetkých bankách dokonca nemusiš isť ani do banky aj cez internet sa dá založiť pravdaže ide o internetové banky ako fio banka a mBank kde kamenne pobočky nefunguje ale všetko potrebne sa dá vybaviť cez internet
Teraz mám SLSP a som spokojnejšia, neplatím za nič a aj vo svete je všade Erste, z kt. mám výber zadarmo. A ešte robia aj furt nejaké súťaže, zatiaľ som vyhrala lístky na Pohodu
Čiže Sporka určite