Hm. Dala som svoj kraj, pretože, keď som v Michalovciach, večne sa tam nudím, že už nemám s kým piť, lebo nikto nevládze.
Na Strednom som ešte nepila, ale počujem tiež ohlasy na tie smery.
No pila som (pijem na východe, bo tu bývam , v strede.. tak tam málo znášali a na západe, no a tam som niektorým nestačila, nechápem, jak do nich toľko vošlo . Ale tak záleží aj na ľuďoch určite
Ale moje skúsenosti .. východ a západ tak trochu narovnako , s malým náskokom na východe .. no tiež je pravda, že moji kamoši nemajú ďaleko k alkoholikom.
Ale veď to je jedno, kto sa ako vycvičí, tak pije. Ja doteraz neviem piť.
ja si myslim ze na zapade, lebo i tak su tu v BA skoro vsetci mladi vychodniari a v studentskom meste tecie alkohol potokom a mozem to porovnat lebo som vychodniarka!
podľa mňa všade sa chlastá veľa. a najhoršie je že niekto je na to ešte aj hrdí a pýši sa koľko sa v jeho okrese pije a potom sa pretekaju kto viac. ako decká na strednej že kto á viac zápisov a pod. kiežby sa ľudia pretekali radšej v tom v čom sú lepší a nie horší.... -,-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Na Strednom som ešte nepila, ale počujem tiež ohlasy na tie smery.
Ale moje skúsenosti .. východ a západ tak trochu narovnako , s malým náskokom na východe .. no tiež je pravda, že moji kamoši nemajú ďaleko k alkoholikom.
Ale veď to je jedno, kto sa ako vycvičí, tak pije. Ja doteraz neviem piť.
pije sa vsade rovnako... vyskusane
tiež kukám zhrozene na ten graf doma vravim, ze na vychode sa len vravi, ze sa pije a na zapade sa to realizuje
i dare you!
ty a ja, vychod, tento vikend ô_ó
ti ukazem ako sa pije