Ahojte ľudkovia! Blíži sa čas prázdnin a mňa by tak zaujímalo kde ste boli, kam by ste chceli isť a čo vás laka vidieť cez prázdniny alebo niekedy v budúcnosti. Lebo kam by ste chceli isť pracovať cez prázdniny alebo po škole. Zaujímajú ma vaše názory a postrehy, tak neváhajte a píšte. Budem sa veľmi tešiť z každej Vašej odpovede!
no ja som tých krajín nepochodila veľa... ešte ... nedovolím si ani porovnať, nie je čo, aj keď palmy vyzerajú fasa a moja mozzarrella ešte viac fasa, avšak na takú Kvačiansku dolinu nemá...
a páči sa mi prosté Rusko... tam som bola vďaka Gogoľovi...
ja som robila len raz v zahranici... v slovinsku na 3mesiace... bolo tam super bomba spica.... pekne peniazky to vam poviem... aspon pre mna boli pekne =D
vzhladom na to ze v anglicku nemecku spanielsku taliansku juznej amerike niekde v azii daleky vychod a krajiny orientu som nebol, tak z usa cesko polsko slovakia sa mi najviac v usa pacilo
@27 dala som tam krajiny ktore som bud navstivila alebo ma niecim zaujmaju ako napr. daleky vychod. Za to Francuzko sa ospravedlnujem, to je urcite zaujmava kraina!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale doma je aj tak najlepšie
a páči sa mi prosté Rusko... tam som bola vďaka Gogoľovi...
bola som len CR,POLSKO,NEMECKO,MADARSKO,BULHARSKO,SRBSKO(ale cez to sme len isli)
a prekvapivo,(nemam rada NEMCOV) sa mi najviac pacilo v Nemecku-chutne domceky, pekne mesta, pekne stromy pri domoch a tak