@imosk mala som o2 su ozaj najlepsi no potrebovala som telefon aj s pausalom tak som tmobile uz par dni, ale mam skvely pausal, ktory nemam sancu minut(400sms)lebo nemam s kym pisat smsky az tak od orange mam internet asu to skurvenci
už ma prestupovanie nebaví... a dokonca mi je kvázi jedno akého mám operátora... už som z toho vyrástol, skôr rozmýšlam ako sa zbaviť jedného telefónu aby som mal len jeden telefón a nemusel vláčiť viac ako jeden telefón.
Ja som mal dlhé dlhé roky Orange.A nadával som na neho stále.Teraz som si kúpil aj O2 ,dokonca nový telefón v ich predajni a je to neporovnateľne lepšie.Hlavne tie sms-ky.O2 jednoznačne odporúčam.Len mi vadí,že keď si na internete a nemáš preplatený program (inak to sa oplatí ak plánuješ chodiť na net) minieš dosť peňazí.Ale používam aj Orange, v minime.
sklamaný Orangeom aj Tmobilom som skončil u O2 a musím uznať že som veľmi spokojný Kto nieje viazaný a má kredit tak neni o čom.. O2 je jasná voľba, ale zas kto má výhodný paušal s veronstnými bonusmi tak ten to už nemá také ľahké rozhodnúť sa, treba si to zrátať jednoducho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nic ma do toho, ale mna to fakt zaujma
nevieme sa rozhodnúť či prestúpit do O2 alebo ostat v Orangei, tak zato hladám názory