Ospravedlňujem sa, že je to spísané tak zmätočne, bez nejakého väčšieho geografickeho zmyslu, ale písala som to na mobile bez mapy len tak, ako mi krajiny postupne napadali snažila som sa spisat najčastejšie turistické destinácie a už teraz viem, že niečo dôležité som isto vynechala, tak aj za to mi prepáčte. Veľmi som chcela dat napríklad Činu, Japonsko, ale poznám len veľmi malo ľudí, ktori ich navstivili...
Spravím aj záverečnú štatistiku, tak moc prosim tých 8 a pol ľudí, ktorí tu ešte ste aktívni, hlasujte ...Ked sa nazbiera aspoň 100 hlasujucich, tak zostavím aj graf A keď sa vas nazbiera aspon 1000, uz to bude celkom pekná štatistika
@torpedo08@7 Ďakujem za hlasy aj komentár! ...ono chcela som vymenovat v tých 30 možnostiach čo najviac najcastejsich zahraničných destinácii Slovákov, preto som niektoré geograficky či inak pribuzne krajiny zlucila dokopy. 24 h znamená, že ste tou krajinku len neprechadzali/neboli tam na výlet, ale že ste tam aj prespali a nejaký čas pobudli. Ale nie je to tak dolezite
Iná: časť ázie - Indonézia, v hlavnom meste, Jakarta - dva týždne, najdlhšie zo všetkých, keby som nepočítal česko kde som asi tri či štyri mesiace býval.
ja cestujem hlavne pracovne a vzdy sme v tej ktorej krajine 7 - 10 dni... +/- ani si vsetky asi poriadne nepamatam ale chybaju mi v zozname napr.
Japonsko
JAR
Oman
India
@salora@13 Ďakujem moc za odpoveď a hlasy Japonsko, JAR a Indiu som zvazovala, ale ľudí, ktorí boli v niektorej z týchto krajin, poznám iba dvoch. Čo samozrejme nie je výpovedne, ale chcela som vybrať tie najčastejšie destinácie Slovákov a nakoniec sa mi tam tieto krajiny preto nezmestili... Ale Omán som ani nezvazovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(som zabudla dodať)
1. ČR
2. Chorvátsko
3. Taliansko, Rakúsko
Japonsko
JAR
Oman
India