mne sa teraz splnil sen, že bývam v Calgary. ale natrvalo by som tu asi nebývala, aj keď máme teraz dom pri centre. okolie Calgary je krásne, tak by som radšej bývala niekde tam.
byvam v londyne co je fakt super, ale kebyze mam moznost tak by som chcela este byvat v moskve, v kuala lumpur, dubai, new york, a sankt peterburg. ale mam skor chut precestovat svet ako vsade zit rok dva a potom sa stahovat. aj ked nebolo by odveci, ale tak chcem mat nejake zazemie.
ja by som si vyskusala tak 2-3 roky v NY, potom San Francisco, nejaky Dublin alebo tak, Vieden a este daco kde je teplo, nieco v spanielsku. ale ak sa mi podari aspon rok v jednom z menovanych, budem spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
@anitchka Moskva milujeem ju
byvas v Nitre a chces byvat v TN?
mne sa teraz splnil sen, že bývam v Calgary. ale natrvalo by som tu asi nebývala, aj keď máme teraz dom pri centre. okolie Calgary je krásne, tak by som radšej bývala niekde tam.
a Kanada je úžasná krajina
Alebo Zlín?
nechcem bývať v Nitre, tam študujem, a bývam pri TN
ja v TN od narodenia.. ja nechcem zit v BA, tam studujem =D
kde pri TN?
Ja by som chcel bývať v Edmontone, Vancouveri, alebo v nejakej malej dedinke vo Fínsku alebo Nórsku, ta dednika by mala byť pre lesoch, a jazere