@grinder To by ma inak zaujimalo, cim ta tato stanica okuzlila, lebo byvam tam dost casto ale doteraz som jej neprisla na chut. Mne je sympatickejsia uz viac ta v Pardubiciach.
A k teme: Pacia sa mi vacsinou stanice/nadrazia v malebnejsich mestach na Slovensku a rovnako aj v Cesku. Ked cestujem domov tak okolo nich vacsinou len prechadzame. Z tych mimo Ceska a Slovenska som vela nevidela ale pacilo sa mi to v Budapesti.
najkrajšia je asi v Trnave - pekne ju zrekonštruovali a vyzerá v celku moderne... ale vo Zvolene sa dá na stanici osprchovať za 1€ a dajú vám aj uterák... a to ak sa týždeň motáte po kopcoch, vie byť veľmi užitočné
Moc som ich nenavstivil ale asi Praha a u nas sa mi pacila stanica ako budova v Trnave no ale okolie je spinave aj nastupiste a tak ale ta budova je pekna
v Hamburgu sa mi veľmi páčila, taká industriálna, ale veľmi zaujímavá... a v Kalkate som videl tú najmonstróznejšiu stanicu na svete, vo vnútri viedla cesta a behali tam autá, 24 platforiem neskutočných rozmerov...Sealdah je veľká stanica, ale Howrah masaker!
@15 presne budapest a cadca
od malicka som vnimala budapestsku stanicu ako z harryho pottera teraz si viem zas uplne predstavit, ze by sa novy assassins creed odohraval v budapesti a zacinal by misiou na tej stanici
Jediná, ktorá mi doslova vyrazila dych bola práve tá v BA.
Inak si myslím, že v KE je super (aspoň čo ju pár rokov dozadu zrekonštruovali) a je aj praktická, pretože sú tam poblízku obchodíky, ak by ste pred cestou čosi potrebovali.
napriek tomu, aká je hnusná, je NAJ stanica na SK vo Svite... architekt asi ani netusil, aky akustický skvost postavil... akustika lepšia ako v kostole alebo koncertnej sále...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Zo slovenských sa mi najviac páči v Košiciach, v Poprade a v Trnave. Európske neviem, po Európe som veľmi vlakmi necestovala.
a este aj moskva celkom
a na svk...hm...cadca vyzera ako velka chata
od malicka som vnimala budapestsku stanicu ako z harryho pottera teraz si viem zas uplne predstavit, ze by sa novy assassins creed odohraval v budapesti a zacinal by misiou na tej stanici
Inak si myslím, že v KE je super (aspoň čo ju pár rokov dozadu zrekonštruovali) a je aj praktická, pretože sú tam poblízku obchodíky, ak by ste pred cestou čosi potrebovali.
Budapesť
a zo SK tiež asi trnavská
ale vsade je to zlo, co som na SVK videla
v EU Antverpy a Atocha v Madride