otazka je jasne cakam na odpovede lebo dnes som bol v lidli a v kauflande a ani jedno cuco nakoniec som si musel kupit u nas v dedine jolanku ale aj tam je strasne slaby vyber to je taky sukromnik a v jednote tiez nic moc no kedysi tu mali vsade
@mcvpn to vies Malacky da sa povedat mensie mesto takze nic moc ale kedysi viem ze tam bolo aspon nieco a teraz nic iba krabicove 1L za 1.39 no to uz sa neda povazovat za cuco
@smajdalf jj tam viem ze ich par je ale u nas teda v blizkosti mojej dediny je to take stredne tesco nie to velke cize tiez nic moc ale kedysi si pamatam tu bol taky vyber normalne v dedine v kazdom obchode a za 20 korun mozno dnes maju 2 druhy a stoji to najmenej 1,20
ja nechapem ci ludia prestavaju pit cuco alebo co mozno aj ano lebo dnes su uz aj decka jebnute a povedia ze cuco je patok a je to uz drahsie o dost cize bezdomovci si radsej nasetria na tvrde ako keby si mali kupit cuco za cenu capovaneho vina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
som cakal, ze ako stamgast budes vediet...
tu mas napr. clanok
» aktualne.atlas.sk/cuco-konci-nova...
druha vec je:
nepi to a radsej si najdi hobby