@mojdedo no lebo sa tu zacali nejak roztahovat blchy jedni male.. treba im dat priucku s Ironmanom by si to zapamatali a neobtazovali by uz viac tento lud Bozi
nedávno som bol v Spojených Arabských Emirátoch (mimochodom Šaría sa tam uplatňuje), ako kresťanovi mi tam vzali vzorky stolice, potom mi strčili 3 prsty do zadku, či neprenášam náhodou drogy, spravili mi špeciálne röntgenové snímky, či nemám niečo aj v žalúdku, 4 hodiny ma vypočúvali pod ostrým svetlom a zisťovali, ako je to s kresťanstvom v mojej rodine...kopu nepálcov cestuje do Rijádu a Dohy za prácou, keďže sú to väčšinou hinduisti a nejaké percento budhisti, čaká každého jedného v moslimských krajinách rovnaký proces...
je rozdiel medzi sekularizáciou a násilnou ateizáciou, napríklad. štát by mal nechávať slobodu každému presvedčeniu a žiadne z nich nepotláčať (to by sme ale museli mať odlúčené všetky cirkvi od štátu atď.) mať sekulárny štát je fajn, mať štát, ktorý propaguje jedno konkrétne náboženstvo (a propagovať ateizmus je podľa mňa presne rovnaký princíp ako propagovať kresťanstvo, pretože ide o určitý pohľad na existenciu Boha) podľa mňa nie je. štát by mal zasiahnuť v prípade, že to, čo sa v cirkvách deje, môže byť pre niekoho nebezpečné (zasahovať proti terorizmu, nie proti islamu, zachraňovať deti svedkov Jehovovych ktorí im nechcú povoliť transfúziu krvi atď.)
kto ti povedal ze v moslimskych statoch potlacaju krestanov ?? Ak ratas do toho ISIS, tak to nie je ziaden stat ale skupina fanatikov co obsadila uzemie inych statov.
@carbonevo a ešte som zabudol poznamenať, že si robím srandu... čo som sa mal šancu stretnúť s názormi tu na birdzi, tak v Iráne ťa unesú, alebo ti odseknú hlavu... ľudia trepú bez toho, aby niekedy do islamských krajín cestovali...samozrejme niekde do centrálneho Iráku by som sa bál ísť, teda by ma tam ani nepustili... ale inak v SAE som skutočne nedávno bol, ale bolo to tam maximálne v pohodičke...reagoval som na fórum, že ako strašne moslimovia prenasledujú kresťanov, pričom sa to vôbec nezakladá na pravde...
Kto povedal, že v mosliámských krajinách majú niečo proti kresťanom? Moslimovia rešpektujú našu vieru ako aj my rešpektujeme ich (samozrejme ak nebereme na mysli jebov z ISIS, ktorí nie sú moslimovia.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
však sem prídu tí uprchlíci akože v miery ale to je všetko takticky premyslené, a budu sa tu rozmnožovať a bude tu všade mešita za 30 rokov...
Nadutí kresťania si to zaslúžia , mali by sa naučiť nepchať svoj nos do iných.
@lyterka dik za kompliment