Urcite tu budu zase komenty typu - divna diskusia atd. No pokial viem tak toto je diskusia o urcitej teme a preto je uplne normalna aj tato diskusia, lebo sa ten tej temy tyka!!!
Stalo sa vam /babam,chalanom/, ze uz uz ste boli hotovi, ale vas niekto /
este jednu prihodu pridam. bol som sam doma tak som to chcel vyuzit, a presne v tom momente ako to na mna prislo som pocul kluce vo dverach tak som rychlo natiahol nohavice a mama vosla do dveri ci som doma a to bola sila
neprijemne uuuuf ale mne sa minule stal iny trapas!!! v tabore sme s kamoskou nadranom noo... ako... to o com sa tu rozprava... a zarazu dolsa veduca ze budicek my sme nic nezaregistrovali strhla z nas paplony a ona tem zo samponom a ja z... nemusite setko vedet skratka trapas a ona blba sa este spytala ze ci si hygienu intymnych oblasti nechceme radsej urobit v sprche skraaatka trapaaaas jaq howado!!!!!!!!!!!! a newim co je na tejto diskusii nenormalne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov