Podľa mňa by mali v telke vyhlásiť, že povolujú kradnúť tie vysokonapäťové dráty z tých vysokonapäťových elektrických stĺpov By sa nám to tu aspoň trošku preriedilo
@stevo myslíš s tých dialkových prevodov čo su na stožiaroch, no to by bola bomba, mala by si to dať nova vláda do svojho programoveho vyhlásenia na pomoc romskej komunite....
@chors v USA sa preorientuvavaju na umelu hmotu, všetko bude umelé, kastróle na varenie, pekáče na pečenie dobrého hav hav alebo mňau, mňau, poklopy, káble, auta, krompáče a mnhoho dalších praktických pomôcok v bežnom živote!
Robia to vraj z dôvodu aby už male 6 ročne deti mohli robotovať na pánskom a mali ľahké náradie.
@mezomus@n0win0u nuž onô, v bánovcách sa nevypráva, hintak! ja viem jak tam oni vyprávaju, bou som tam pár krát, čak včilej som išou som okolo, a počuv ako vyprávaju ale nevyprávali tak pekne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Robia to vraj z dôvodu aby už male 6 ročne deti mohli robotovať na pánskom a mali ľahké náradie.
ty si musel mať z pravopisu tak 18-tku !!!
@milos111 BN je 30 km od Bojníc vole, smerom na TN.