Zaujímavá funkcia. Po discorde "šnúra" zdá sa pokračuje, a po novom už budeme mať ďalšiu možnosť sa na seba vzájomne nasierať za to, kto sem pustil takého trolla alebo vola. Umieračik birdzu sa pomaly blíži, prinajlepšom tu zostanú len tí trollovia čo splavujú Hron Mercedesom a drsnými príbehmi AKA street life alebo nekonečný Mečiar.
Teda okrem mňa v tom nasieraní. Mne je to už jedno, kto sem koho pustí, pre mňa už tým novým dizajnom a zmenou birdz stratil svoju zaujímavosť a zmysel. Dával som birdzu i pri tej zmene šancu, no popravde ma to len viac odrádza ako priťahuje.
Typické... možnosť nových účtov, tak šup "som sprostý, rychlo si založím nové účty aby som mohol zo seba robiť väčšieho kk7a. Haha to bude sranda, fora o mečiarovi, hejtovanie prav žien, všetci budu naštvaní a ja sa budem strašne smiať" ... A vraj inteligentní a dospelí ľudia.
Myslím, že by to tu trebalo raz a navždy vyriešiť toto. A nie stále riešiť kto je koho fake. Čo tak možnosť pre každého iba jedného účtu?
Resp. vyšetrovanie adminmi, podobne ako na herných serveroch kde je zakázaný multiusing
@tequila@28 pocuvaj cukrik ked chces zasa hustit ako si to robil v lete tak len pokracuj. ja si ta nevsimam ale akonahle daco postnes ohladne mojej osoby tak to davam adminovi rovno. ja viem ze ty si chory clovek ktory ma potrebu otravovat zivot ostatnych ludi ale so mnou si skoncil. len tolko ti poviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Teda okrem mňa v tom nasieraní. Mne je to už jedno, kto sem koho pustí, pre mňa už tým novým dizajnom a zmenou birdz stratil svoju zaujímavosť a zmysel. Dával som birdzu i pri tej zmene šancu, no popravde ma to len viac odrádza ako priťahuje.
Myslím, že by to tu trebalo raz a navždy vyriešiť toto. A nie stále riešiť kto je koho fake. Čo tak možnosť pre každého iba jedného účtu?
Resp. vyšetrovanie adminmi, podobne ako na herných serveroch kde je zakázaný multiusing
inak vela trollom vraj dava pozvanky typek, co tu bol kedysi ako chlorofyl. mozem napisat aj jeho sucasny nick, ak chcete
@szyzygi @30 ty si zacal tak netrep picoviny a to poviem aj adminovi