Mohlo by sa spraviť to, že môže pridávať designy každý... alebo keď si niekto robí vlastný tak zaškrtnúť či ho môžu používať aj iný alebo len ten jeden človek =D
jaj, tak prepáč, @mayo , teba som si tam nevšimol akokoľvek, výber by mohol byť o trochu väčší
@lilluska228 - ale zasa, dizajn si tu urobí 1000 ľudí, a potom tu v tom bude chaos. A nie vždy je ten dizajn "pekný" a čitateľný, hlavne prehľadný. Takto by nebolo len 10 hlavných dizajnov, čo je podľa mňa dosť málo, ale dajme tomu 25... A ešte by sa do toho aktívne zapojili birdzáci
mne sa páči ten môj a robila ho @luc.ka čiže ak by sa dal dať do súťaže tak pod jej menom a hej, daktoré dizajny sú neprehľadné pretože napr majú modré pozadie a na tom tmavomodré písmo atď
Ja mam vzhlad po svojom. Inak by bolo asi najidealnejsie ukazat uzivatelom sposob, ako si vytvorit vlastny vzhlad webky, tak aby to pochopil kazdy. Na druhej strane by mozno stacilo spravit nieco ako vlastny dizajn v Gmail . . . vyber si jednoducho farby + vloz obrazky a hotovo.
@murcatko ale tak myslím tak že by napr. na každej webke bolo tlačítko že použiť tento design alebo že by posielali dizajny a vyberali sa tie najkrajšie, prepracované...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja sa tomu absolútne nerozumiem, no nejaký pekný dizajn, ktorý by sa dal nastaviť jedným kliknutím, to je fakt dobrý nápad
@lilluska228 - ale zasa, dizajn si tu urobí 1000 ľudí, a potom tu v tom bude chaos. A nie vždy je ten dizajn "pekný" a čitateľný, hlavne prehľadný. Takto by nebolo len 10 hlavných dizajnov, čo je podľa mňa dosť málo, ale dajme tomu 25... A ešte by sa do toho aktívne zapojili birdzáci