Ja ked vulgarne nadavam tak to strasne vadi ludom.
Neviem preco. Asi posobim nejak moc avresivne alebo co lebo dotycni ludia tiez nadavaju.
Ale ked som vytoceny neviem to moc dlho v sebe drzat.
Raz som vynadal ucitelke
uplne to nenavidim, ked niekto pouziva hrube vulgarizmy aj normalne. ako aj ja si ponadavam ale vacsinou len ked sa mi sekne PS na pol hodinu
hadky sa daju vyriesit aj bez nadavok predsa, chladna hlava a tak
ako @9 Hrubé vulgarizmy mi vadia vždy a nezáleží na tom, či niekto nadáva mne alebo nie. Tie "mäkšie" znesiem, ale iba keď ich človek použije naozaj v najväčšom afekte, nie keď je nadávka každé druhé slovo.
@hshsjajajh Škoda, ja som ti tak držala palce, keď si kedysi pred pár mesiacmi písal, že ti je z podobných ľudí zle. Bol si normálny slušný chalan, ale očividne si sa medzitým dosť zopsul, fakt ma to mrzí
Nadávanie mi nevadí všeobecne, pretože sama nadávam, ale zase nie každé druhé slovo...proste, keď si potrebuje uľaviť, v pohode, nevadí. Ale ak by nadával priamo mne, tak to nestrpím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ze ano
Neviem preco. Asi posobim nejak moc avresivne alebo co lebo dotycni ludia tiez nadavaju.
Ale ked som vytoceny neviem to moc dlho v sebe drzat.
Raz som vynadal ucitelke
hadky sa daju vyriesit aj bez nadavok predsa, chladna hlava a tak
@hshsjajajh Škoda, ja som ti tak držala palce, keď si kedysi pred pár mesiacmi písal, že ti je z podobných ľudí zle. Bol si normálny slušný chalan, ale očividne si sa medzitým dosť zopsul, fakt ma to mrzí
ale keď chcete niekoho uraziť alebo nasrať tak bez vulgarizmov to ide lepšie...