Ja keď som veľmi unavená, tak zaspím a je mi jedno, či mi svieti prenikavé a priame svetlo do očí alebo či je oproti mojej posteli cirkus Aleš, ale asi by mi skôr prekážalo svetlo ako hluk. :ehm:
ja neviem zaspať keď mi do izby presvecuje svetlo ešte z jednej izby krížom cez chodbu (sklenená vyplň dverí danke šon) a ani keď je spln, bo mi to svieti do okna
ale keď sa niekto rozpráva mi nevadí, ani telka, a ani ma to nezobudí
Zaspím aj pri hluku aj pri svetle... ale hluk je horší no. Ako kľudne zaspim pri hudbe, pri TV, pri vŕtačke.... ale jak mam otvorené okno a tie deti vonku sa tam smejú, vrieskajú, kopú s loptami atd.. ta nezaspim ani keby neviem čo......
Svetlo. Vsetko v izbe musi byt povypinane. Cize na noc aj router vypinam a vsetko vytahujem zo zastrcky. Hoc len to male svetielko, co svieti, ked nevypnes monitor a ja nezaspim. To sa vzdy frajo hneva, ze musi vsetko vypinat :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ked citim ze uz fakt potrebujem kvalitny spanok riesim to kombom tlmice do usi+maska na oci+tabletka na spanie
jedine. ak som nasratá.
ale keď sa niekto rozpráva mi nevadí, ani telka, a ani ma to nezobudí
Nice one my friend, nice one!
ja väčšinou chytro zaspím a nevnímam takéto oné