@kissmeplease plus toho že to žene spôsobuje menšie potešenie, kedže predkožka funguje podobne ako vrúbkovanie na tých "extra pleasure" gumách, a že je potom väčší problém s dostatočnou prirodzenou lubrikáciou?
@derimax3 - na slovensku neviem ako, ale v amerike cca 95% žien považuje penis bez obriezky za nechutný, takže prinajhoršom mu môžeš povedať kde má hľadať známosti na sex
to neni vobec pravda ze vydrzi dlhsie a podobne veci. za to ze ma odrezanu kozu z penisu by mal vydrzat dlhsie? to je taky argument ako ze opity clovek je stastnejsi ako triezvy....
@midnight co je na tom nechutneho? vsak stiahnes dole a neni rozdiel az na jednu vec a to su jazvy, skor by som povedal ze tie jazvy su nechutne a tie ma kazdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a čo ťa na tom tak pobavilo? veď to tak je teda... čítala som
len pre chlapa to z istého dôvodu môže byť nevýhoda.
@derimax3 - na slovensku neviem ako, ale v amerike cca 95% žien považuje penis bez obriezky za nechutný, takže prinajhoršom mu môžeš povedať kde má hľadať známosti na sex