@henci sorry, ak sa ti zdám prij*baná...ale ja mám dôvod sa toto pýtať...preto by som ocenila, keby na mňa hneď neútočíš.
@caleban , @galinka , @hawaitypek tákže, môj (už) ex mi viackrát povedal, že nerád chodí na párty v páre (s priateľkou - takže so mnou)... nikdy som to nechápala..príde mi to dosť sprosté a odveci...prečo by mu to malo vadiť? ..či je to tým, že tam chce robiť niečo zlé...alebo čo...inak nevidím dôvod prečo... nakoľko ja by som zas bez partnera nerada šla....tak ma napadlo, že sa opýtam tu..či to je nebodaj normálne....
No, aby to nebolo príliš jednostranné, tak síce nechcem dať áno, lebo sa mi nepáči tá formulácia, že vadilo by vám, ale občas to môže byť obmedzujúce, nemáme úplne rovnaký hudobný vkus a spoločnú partiu, takže sa môže stať, že akcia je podľa gusta jedného, ale druhého to necháva tak trochu chladného. A/Alebo sa stane, že sa prvý venuje buď druhému, alebo kamarátom, ale obom naraz akosi nie. Máme to tak podelené, že niekedy chodíme spolu a niekedy nie.
Ale ono to fakt vychádza zo záľub a známych, ak by som napríklad pozvala k nám niekoho na hranie sa spoločenských hier, tak by som nemusela mať špeciálnu náladu, aby som ho tam chcela.
@anzu Ja to chápem tak, že ten partner/partnerka na akciu chce ísť z vlastnej vôle, je mi jasné že nebudem niekoho ťahať na akciu, kde viem, že by sa nudil a rovnako nemyslím, že je potrebné, aby dvojica chodila všade spolu
@hawaitypek , @galinka ..no..už som sa ho na to pýtala viackrát..bo som to jaksi nevedela stále pochopiť...a nechápem doteraz...bo zakaždým mi odpovedal totálne debiliny....raz, že by tam všade lietal za každým známim a ja by som tam bola akoby sama, bo by som mu nestíhala..čosi v tom zmysle...odveci...á nedávno mi povedal, že je lepšie ísť s kamarátmi, ako so svojou priateľkou.....ako..v pohode..berem, že je dobré ísť aj s kamarátmi vonka..na pánsku jazdu a pod. ...ale aby to bolo štýlu: "Nerád chodím na párty v páre." ...to je také..kruté až ..ak keby to s priateľkou vyslovene neznášal..alebo čo........však sme mohli chodievať spolu s jeho kamarátmi, ktorí sú poväčšine aj moji kamaráti..alebo sa minimálne poznáme. ...tak nechápem, kde bol problém...?!...
Nie. Vždy som rád keď ide a vlastne aj vždy chcem aby išla. Máme docela rovnaký vkus na hudbu a tak, spoločných kamarátov, nevidím dôvod aby sme nechodili spolu. A prišlo by mi trošku choré jej to zakazovať preboha.
@mayben v tom prípade má asi o teba strach že sa ti tam niečo stane, alebo že by si s niekým začala pred ním flirtovať, alebo on s niekým flirtuje.. či?
@henci vzájomne..ale najskôr to bolo z mojej strany.....dohodli sme sa, že skúsime ísť od seba...možno to tak bude lepšie...moc časté hádky sme mali :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A nejaké spoločné aktivity? Alebo nebodaj sa ešte aj spoločne baviť?! No to teda v žiadnom prípade...
@caleban , @galinka , @hawaitypek tákže, môj (už) ex mi viackrát povedal, že nerád chodí na párty v páre (s priateľkou - takže so mnou)... nikdy som to nechápala..príde mi to dosť sprosté a odveci...prečo by mu to malo vadiť? ..či je to tým, že tam chce robiť niečo zlé...alebo čo...inak nevidím dôvod prečo... nakoľko ja by som zas bez partnera nerada šla....tak ma napadlo, že sa opýtam tu..či to je nebodaj normálne....
Na druhú stranu, ja mám s takýmito vecami veľmi málo skúsenosti a usudzujem len podľa toho, že sa mi ten prístup zdá nelogický či iracionálny.
Avšak som aj toho názoru, že na všetko je dôvod. Hlavne keď ide o neštandardné veci. Mne ten dôvod ale zostáva nateraz skrytý.
Ale ono to fakt vychádza zo záľub a známych, ak by som napríklad pozvala k nám niekoho na hranie sa spoločenských hier, tak by som nemusela mať špeciálnu náladu, aby som ho tam chcela.