"akonáhle začujem vo vašom profile hudbu, pracem sa odtiaľ. je to ako postaviť si do izby strašiaka s plechovkami. rušenie mojej hudby alebo môjho ticha."
ešte by som chcel dodať, že ako trolovanie mi príde v poriadku drbnúť si tam nejaký hlasný zvuk alebo technoid dnb. ale inak nie. inak je to až gýčovité...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
k teme - skor ano ako nie, niekedy dost vyrazne, niekedy vsak skoro vobec
A nevadí mi hudba na webkách.Neviem prečo by mi to malo vadiť
alebo ak je vecer, vsade je uz ticho a zacne mi to tu blacat na cely byt
tak vtedy jednoznacne ano (ach)
inac s tym nemam problem pokial je to hudba mojmu uchu lahodiaca
ked menis profil:
» www.birdz.sk/editovat/...
ked menis css:
» www.birdz.sk/nastavenia/webk...
"akonáhle začujem vo vašom profile hudbu, pracem sa odtiaľ. je to ako postaviť si do izby strašiaka s plechovkami. rušenie mojej hudby alebo môjho ticha."
ešte by som chcel dodať, že ako trolovanie mi príde v poriadku drbnúť si tam nejaký hlasný zvuk alebo technoid dnb. ale inak nie. inak je to až gýčovité...
Webku si viac-menej vytvárame sami a v niektorých prípadoch to z mojej strany nie je len o obdive k zručnosti, ale i fantázii niektorých uživateľov.
Z pohľadu ako na sebavyjadrenie tá hudba dotvára celkovú atmosféru.
Je to detail, kt. občas lezie na nervy, ale má svoje opodstatnenie.
bud nieco pocuvam a potom jak kokot rozmyslam, ze co to, alebo nepocuvam nic a chcem ticho