Nevadi mi, ze nejakeho podnikaveho truhlika posadne tuzba vypustit medialnu bublinu bez akehokolvek realneho zakladu a pri pouziti statistik rovnako spolahlivych, ako prieskumov scitania obyvatelov. Vobec mi to nevadi.
v tomto pripade sa da dianie ovplyvnit aj "jednoduchsie" ako hovori @hluzar no praveze sa to s tou karierou a vysokym postavenim moc nezhoduje... s trendom prve dieta v 35ke sme dost v keli
za 40 rokov hovoris? to mi bude tahat uz na 62 (ak dozijem). Ked mi bude tahat na 62 budem robit uz par rokov dopredu vsetko preto, aby som uz bol dochodca ak to pojde. a ked budem dochodca a snad v zdravi uzivat co sa da, nebudem riesit toto. vies preco? lebo si za tych 40 rokov zvyknem ze okolo mna chodi nejako viac Mohammedov
Uplne by stacilo aby clovek, ktory sa rozhodne zit obycajny priemerny zivot (lebo mu to staci a takych je dost ) nemal problemy so zaplatenim najomneho , jedla, oblecenia, energii.... a hned by sa veselsie rodilo.
Pred 40 rokmi v roku 1971 v hlbokom socializme, keď v Československu behali Sovietske tanky (čo prišli v 1968), okolo Československa bol ostatný drôt, a ľudia čo chceli újsť za hranice do Západného Nemecka (ozaj vtedy existovali dve Nemecká, dnes je jedno), by myslím nikoho nenapadlo, že
a) o 40 rokov (od roku 1971) budete môcť na občiansky preukaz bez akej koľvek colnej kontroly prejsť v pohode do Nemecka, Francúzka či Španielska a dokonca si nebudete musieť ani zamieňať peniaze na ich...
b) o 40 rokov (od roku 1971) budete doma mať prístroje (počítače) na pozeranie filmov, počúvanie hudby, telefonovanie či vytváranie vlastných obchodov (e-shopy), v ktorých budú môcť iní ľudia s takým prístrojom nakupovať, že za pár sekúnd môžete poslať fotografie priateľom do Austrálie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Preco si to dovolim tvrdit ?
Lebo ani pred 40 rokmi sme nevedeli, co bude dnes.
Mozeme urobit 4 veci:
1. Hltat jednu dezinformaciu a antikampan za druhou.
2. Verit vlastnemu usudku.
3. Jebat na to
Vyber si.
4. Pilne studovat, dostat sa na vysoke postavenie a cele dianie ovplyvnit.
Z toho logicky vyplyva dopyt po vzdelani.
Z toho logicky vyplyva karieristicke myslenie.
Z toho logicky vyplyva, ze bezny zivot ide bokom.
Z toho logicky vyplyva prve dieta v 35tke.
Clovek nemusi mat ekonomicku skolu aby si to vedel spocitat -.-
Uplne by stacilo aby clovek, ktory sa rozhodne zit obycajny priemerny zivot (lebo mu to staci a takych je dost ) nemal problemy so zaplatenim najomneho , jedla, oblecenia, energii.... a hned by sa veselsie rodilo.
a) o 40 rokov (od roku 1971) budete môcť na občiansky preukaz bez akej koľvek colnej kontroly prejsť v pohode do Nemecka, Francúzka či Španielska a dokonca si nebudete musieť ani zamieňať peniaze na ich...
b) o 40 rokov (od roku 1971) budete doma mať prístroje (počítače) na pozeranie filmov, počúvanie hudby, telefonovanie či vytváranie vlastných obchodov (e-shopy), v ktorých budú môcť iní ľudia s takým prístrojom nakupovať, že za pár sekúnd môžete poslať fotografie priateľom do Austrálie...
40 rokov je strašne dlhá doba... Strašne...
teda nie, že by som ich strieľal všetkých, ale iba tých ortodoxných, tí si iné nezaslúžia, iba ich poslať za allahom...