podľa toho aké.. keď sú fakt tie chyby "výrazné".. napríklad aj to lúby.. tak to vadí.. aj keď.. dotyčná má 13 rokov.. takže aj to treba brať do úvahy.. ale tak také menšie mi nevadia.. veď aj ja ich občas robím nikto nie je dokonalý
nenavidim to.. najmä pitat, pyť, pobyjem sa, podaj my to, mi sme boly, kebi,.. ide ma urvat.. a tiez neznasam, ked jedna nemenovana osoba pise miesto R vsade L.. ide ma trafit.. a este neznasam, ked NIekTo PisE TakTO... grrr
ZE VADIA ? SAK TU NASTAVA MASOVA HYSTERIA KED NIEKTO SPRAVI GRAMATICKU CHYBU ... !!! BOZECHRAAAAAAAAAAAAN CHYBU v prvom komente potom je totiz diskusia o spisovnej slovencine
@nikeboy nechcem byt podkusnoha ale povie sa suck my cock, bez toho s
k teme: ano, vadia mi gramaticke chyby ako opisala @h8u , ale ked niekto take nevie, tak co ho mam za to zabit? ignorujem jednoducho, nech si pise kazdy ako chce.
@marttina no, v zosite zo skoly mam to tak napisane z s ale to mas jedno, v skole anglina stojii za prd, zle ju ucia. inak ked ti akoze vadia tie chyby, preco nevolas do TA3??? ved tam gramatickich chyb bolo za poslednii tyzden viac nez dost. ako nechapem tu debilitu ludii v tejto republike co riesia absolutne kravini na forach-kto ako pise komenty vo forach,. to je asi EU unikat toto, ale potom sa uz necudujem ako to na slovensku vyzera ked sa riesia take nepodstatne somariny.
@nikeboy Vidíš, už len tvoj príspevok svedčí o tom, že si to uvedomuješ a chcel by si to zmeniť, podľa mňa... Ja som nepovedala na teba jediné zlé slovo a ty si hneď začal útočiť a nadávať.
Vieš, podľa mňa gramatika nie je nepodstatná somarina. To i/y raz bolo vymyslené (vďaka, pán Hattala) tak by bolo dobré ho používať, keďže si Slovák... To sucks (btw tretia osoba jednotného čísla prítomný čas = sloveso so S na konci) nie je ani zďaleka také smutné, ako ktorákoľvek iná gram. chyba.
Ale ak ti to vadí a uráža ťa to, prepáč. Len sa mi nezdá z tvojich reakcií, že si nad to tak povznesený, ako hovoríš...
@nikeboy to sucks by tam bolo v pripade, ze je to oznamovacia veta tretia osoba moj pekny, ak ches povedat ty, tak stale tam bude suck, ak je to imperativ tak sa nechava sloveso v infinitive, cize suck.
dalsia vec, nepozeravam televizor vobec, aj tak TA3 by som tu asi tazko chytala, a je mi to uplne jedno kolko chyb tam maju, resp. nemaju. a neriesi sa to len tu. pozri si napriklad lamebook.com kde ludia tiez posielaju ked ini pisu ako dementi a neda sa na to pozerat, nie je to len o slovakoch s nahouby pisanim, je to o kazdom kto nevie pisat poriadne vlastnou recou. ci uz slovencina, alebo iny jazyk. tak neviem co tu trepes o tom, ako slovensko vyzera, ked sa riesia taketo veci tu. pories sa prosim ta ty.
kto robí gramatické chyby síce tým sám sebe škodí ale neznášam keď potom do nich niekto začne rýpať za gramatiku.. Mimochodom stačí si niekedy prečítať zopár inzerátov a zistíte ako zle sú na tom podaktorí a to sú dospelí ľudia
@D4nn13ll Oh, Ty beťár pohanský! Daná osoba tu rieši pointou tak závažné veci (páčy či nepáčy?) a Ty zareaguješ len na gramatiku? Do kúta na polienko kľačať!
Neznášam keď to niekto robí naschvál akože je to jeho ,,štýl,,. Nech si ten štýl skúša na niekom inom. Keď rýchlo píšem, stane sa i mne , že vypadne písmeno atď., ale prekáža mi to rovnako u mňa ako u iných.
Ano, niekedy ma to naserie... Ale uz som si na to aj zvykol. Mam rad slovensky jazyk - gramatiku (uz to nestudujem ale celkom ma to zaujima), takze ja sa snazim vzdy vsetko napisat pekne.
Ale to, aku gramatiku uzivatel pouziva, ho dost prezradi... Pretoze ak vam niekto napise vetu "dam ty po papuly", tak automaticky si o nom pomyslim, ze je urcite nevzdelany, tym padom sa znizuje uroven komunikacie...
Ozaj, zabudol som... Este ma dost serie ked sa niekto snazi pisat po anglicky a dost to dojebe .
Napriklad nase holky z pokecu (nazvy albumov)...
Btw., dnes som kamaratovi poslal SMS s textom "Uz si kupil tie karty?" a odpoved "bought later" tak toto komentar nepotrebuje . (chcel tym vyjadrit, ze "kupim neskor")
@h8u ok, mozno som nemusel tak tvrdo, tak sorry. ale vies, tu ide o princip, ked v nejakej teme, takto domna zacne pi....z gramatikou, tak ma to dokaze riadne nastvat. to skor svedcii o inteligencii tich, co nic ine nevedia, len gramatiku, tak cele dni prehladavaju slovensky net, aby mohli ludii zdrbat za gramatiku. lebo k temam nemaju alebo nevedia absolutne nic povedat. sorry za tu tvrdsiu reakciu. inac som cech, neviem kolko krat to budem este pisat.
@alpynus ach "drahii" alpynus, co k cloveku ako ty, ktorii je homofob, a vyjadruje sa k niekomu kto je gay povedat?! snad len to , ze ta zrejme neskutocne serie, ze niekto si povie svoj nazor, a kedze z ludmi ako ty a tebe podobnii sa slusne neda(som uz zistil ze na tomto webe z uplnou slusnostou clovek daleko nezajde) treba obcas reagovat aj prudsie. a kedze si ja teba a tvoje dementne nazory a prispevky homofobneho cloveka nevsimam, but taki laskavi a daj mi svety pokoj, a neber si ma viac do svojej homofobnej papule. snad som ti to dostatocne slusne povedal. dakujem za pochopenie.
ps. tasko mozes rok, ked ani rok tu nepisem takze zase prekrucas veci, ale homofob tak sa zase velmy ani necudujem.
ps ps. este jedna vec, venuj sa laskavo ostatnym a ako oni pisu a nadavaju, lebo inac ta budem povazovat za.................!!!!!
@marttina ako fuuuuuuu 24rocna dospela zena, a tu ide 17 rocnemu decku (do 18 som este decko) pisat take veci. no ale pri slovakoch sa ani necudujem, stacii ked pozriem pokec a tam same "mudre zeny" . ale len tak mimochodom, nezda sa ti to trapne?! predsa len, ty mas uz za sebou strednu skolu, zrejme aj vysoku....a tu ides daco z niekim, kto este nema ani strednu. teda, teraz pominiem fakt, ze ja slovencinu mimo birdzu, a diktatou v skole, absolutne nepouzivam. lebo mne sa take veci zdaju dost odveci, nechces ma aj zacat poucovat ako sa riadi auto?! mozno keby si to TA3 pozerala, neriesis taku absolutnu ............. co sa tyka inich webou a ci sa tam riesi alebo neriesi gramatika, tak len jedno...v takom rozsahu ako tu podaktorii riesia gramatiku,som sa na mimo slovenskich webou nestretol. a to je vas len 5 a pol!!!! ostatne....ani sa neda cudovat, ved slovensko aj tak vypada. ostatne, kde vo vyspelej europe opravuju cesty v roku 2010 blatom takze chod za ucitelku, ked ta taa gramatika tak bavy, ked len hladas na webe gramaticke chyby, tak to bi som uz oznacil za dusevnu chorobu. kedze sa jedna o prispevki uzivatelou, a nie ofic. web.
no...uz som sa rozpisal viac nez dost, a kedze poniektorim z tej gramatiki uz kvalitne j....e, nebudem sa vyjadrovat
@nikeboy mne sa paci, ze si tak pekne povies decko Ked si take decko, mal by si sa vyjadrovat na fore slusnejsie, neurazat ludi, pretoze sa to nepatri a vela inych veci. A nezda sa mi to trapne, preco by malo? Nehovorim o drobnych chybach, ktore sa stanu kazdemu, ale u teba co veta to chyba. Mas nejake problemy s ucenim, alebo jednoducho to len zanedbavas? Ano, mam za sebou aj strednu, aj vysoku skolu, a co? Ja som na strednej nepisala ako keby som nemala vychodenu ani zakladnu skolu. Sa odvolavas na to, ze si mlady a nemas este dokoncenu skolu. To je riadne ubohe. Ci ako, stane sa zazrak a ked skoncis strednu, tak budes tu gramatiku vediet, ano? Dobre a ked slovencinu nepouzivas, tak co pouzivas? Posunkovu rec? A co sa tyka inych webov, ano, riesi sa to v takom istom rozsahu, ak nie v horsom. Keby si cital tie prispevky a to, ako ta tam zjebu aj za ciarky, tak by si tu take chobotiiny nevykrikoval, ze to len u nas sa moze taketo nieco diat.
A nechapem este jednu vec, ktora sa mi na tebe hnusi aj najviac zo vsetkeho. Permanentne urazas Slovensko, ludi a vobec, naco teda vobec si tu, neodstahujes sa do Mongolska, prestanes slovencinou rozpravat, pisat, zabudnes ze slovaci vobec existuju a bude klud? Nie som nejaky extra narodniar, ale vytaca ma ked decko ako ty, sam si sa tak otituloval, pinda jak chora vrana na stat, na ludi, na vsetko. A to, ze si Cech mi je uplne u prdele, bud si co chces, ale prestan v kazdej druhej ankete alebo diskusii davat aki sme chudaci. Chudak si sam.
A este nieco, som ucitelka, bavi ma anglicka gramatika a popieram to, ze hladam na webe gramaticke chyby. Tvoje by vsak vykolali oci aj slepemu. Tvoje sa nedaju nevsimnut. Je rozdiel mat vo vete jednu chybu a mat vo vete v kazdom slove chybu.
@marttina tak do 18 som este decko. zial . ked nedokazes bit objektivna, a nad vecou, tak chapem ze riesis taketo pii........., doslova!!!. ubohe je skor to, ze nejaka dospela zena,chodii na teenagersky web, mudrovat z gramatikou. ale zrejme v tom budu citove,rodine a pracovne problemy, ze?! no citam aj ine weby, si predstav?! a to ako tu podaktorii riesia gramatiku som este nikde nevydel. mozno chodis na ine weby, neviem. co pouzivam, tak teba je hovno do toho, nesi ani moja matka, ani sestra, ani ucitelka.
hahaha, dokonca si aj slepaa, no to mi je novynka. pozri si ako aj ini pisu a co pisu, ked tu ides mne to vyhadzovat na oci tak si len obycajna......................! niesme v cine, ani v ziadnej totalite, a ked je bananova republika, tak to aj napisem ze bananova republika!
@Marttina bdivujem, že sa ti vôbec chcelo niečo vysvetľovať niekomu, koho schopnosť argumentovať je pri zohľadnení jeho veku na úrovni lopaty na mandarínky Ale napísala si to pekne, aj keď je to v prípade dotyčného mladíka ako staré známe ,,hádzať perly..." ale však šici víme...
@nikeboy evidentne si dieta, pretoze si vobec nepochopil, co som napisala. skus opakovane citat a mozno pomoze. nebudem uz nic komentovat na tvoj ucet, lebo nema zmysel.
@hovado dakujem aj ja si priznam chybu ked treba, ale tato slepota... odtial potial.
@Nikeboy : oh sweet holy god, si ma tou pesničkou tak strašne sundal, že budem dnes celý večer plakať do vankúša A beztak som nepochopila, čo si sa tým snažil naznačiť S Marttinou nosíme kroje, mlátime ti deti a posielame na hrad Mečiara? O.o Myslím že akokoľvek generalizovať nejaký národ je bezpredmetné, keďže idiotov je po svete ako nasratých, a že by sa našlo pár žiarivých príkladov...
@tikalok : že jak nežne a pekne naňho ideš takým len kutáčom do oka a potom posadiť do molitanovej miestnosti, aby si neublížili
@Marttina : niektorí ľudia sú od prírody vybavení nejakým ochranným poľom, od ktorého sa všetko konštruktívne tak či tak len odrazí, prirodzený fájrvól na ochranu ich vlastnej zadubenosti
argumentacia bola vzdy silnou strankou tohto mladika.
opat si raz pripomenme jeho najslavnejsie argumentacne vitazstva..
"ty pocuj ty kokot, co jebes tu kurva jedna kocki?! chjod do pici z ktorej si vysiel kokot. "
"tvoja matka musi byt riadna kurva ked take hovno a kokota ako si ty vysrala na svet. "
" ty kokot prijebani co tvoja matka riadna kurva musela bit,si pojeb svoju matku tu picu ty kokot z martina "
"ty kokot pojebany, by som ty zajebal tak sa polames. drz picu skurvysyne!!!!"
"pica trepes tu picovini. tak zavri ten pojebani klitoris a chod do pice ... "
"krpata pica, bi som jej zajebal tak bi mala zubi v pici "
"to..krpati ludia su najvetsie kurvi, lebo ze su krpati tak si to kompenzuju svojou prijebanostou a kokotizmom...slusne sa to uz napisat neda......."
"ty si riadna pica!! (smajlík) (smajlík) ako ty si HOVNO!! ako pica...zacala si domna jebat tak teraz aj ja budem torxa (smajlík) a kto si ty pico?! si obycajna pica!! chuj ti bol tvoj otec a pica tvoja matka!! "
"kokottt, pojeb sa kokotee!!! "
"kokote!! poviem to len raz!! KED NEJAKA PICAA ALEBO KOKT SA ZACNE DOMNA NAVAZAT!! TAK MU TO VRATIM AJ Z UROKOM!!! XAPEME SA?! A DRZ HUBU!! KED TA PICA DOMNA JEBALA, TAK SI BOL TICHO.TAK BUD TICHO AJ TERAZ!!!"
"TY PICAAAAAAAA SPINAVAAA!! TAM ROZTAHUJ PICU CELEJ TRNAVE...CI TO NA FOTKE JE TVOJ SICHT?! (smajlík) (smajlík) AHAA..TAK TO POTOM VSETKO VYSVETLUJE (smajlík) (smajlík)"
"ty a ta ku***** co ta vysrala je nador,ktori treba vyrezat a znicit. ty k******t skurvysyn. "
"ty si taki k******t. choroba si ty a tvoja matka. "
"ides svoju smradlavu papulu namna(na 16 rocne decko) otvarat. ty curak jeden zasranii smradlaviii. chod stade radsej prec. "
"vyser si oko krava zasrana (smajlík) (smajlík) (smajlík)(smajlík)......... a to som este velmi velmi mierny.. ".. "mierni...ty pica zasrana... "
@galinka no neviem ci si tak blba, alebo sa len robis, ale vsetko co je v @71 su skoro polroka stare veci. ja ako neviem, ale uz ma fest jebe dvojaki meter takichto zmrdou. takze ked chces dakomu daco vraviet o urazanii, tak kludne ty sem hodim "sto" komentou inich ludii, len za posledny tyzden!!!!
@Johnysheek : ach, mala som v zálohe ešte strašne veľa originálnych argumentov, ale myslím, že to pre dnešok vážne nechám tak v každom prípade by nikeboyov mali predávať v krabičkách vo vreckovom prevedení, ľudské pokolenie by už nikdy nepoznalo, čo je nuda
@johnysheek vies co ma udivuje?! za stale tiii istii ludia sa ozvu, teraz myslim aj teba. akoze dvojaki meter je evidentne v mode. ale ako som raz napisal.....tento web vdaka dvojakemu metru, a ludoch ktorii sem chodia provokovat, nema uroven!!!
@84 zmrd nieje az take hrozne, to iste aj bitch, inac preco neriesis aj ine, ovela horsie nadavky na tomto webe??? mi to vysvetli,lebo ja tento zmrdizmus jaksi nechapem.
Uf, neviem presne, ktorý koment máš na mysli, ale viem, že raz (možno aj dvakrát, kedysi dávnejšie) som sa v ňom veľmi kruto zmýlil. S takou diagnózou som sa ešte dovtedy nestretol
Možno by som mal kolegom psychológom (či skôr psychiatrom) odporučiť nový objekt bádania; toľko rôznych defektov v jednej osobe je skôr rarita.
I keď - myslím, že na klinikách majú takých ozdôb ľudského ducha viac než dosť, len ich preventívne nepúšťajú na internet a ani do spoločnosti, tak o nich veľa nevieme.
@galinka no hladal som, ale nechcem dlho to hladat, len proste...v jednej diskusii som z dakim o dacom diskutoval, a zrazu tam jeden mi zacal nadavat, vtedy si sa ty a ostatni stade ani n nenapisaly!!! tak co riesis teraz ako?! ved to je jasnii dvojaki meter!!! aku uroven ma potom celi tento web?! no ...asi ziadnu. ja ako nechapem, hrate sa tu admini na neviem akich dolezitich a bohou, ale absolutne neschopne a diletantske jednanie z ludmii. ved..vasi kamosi mozu vsetko a ostatni nic, ze?! hlavne ze ked som zalozil dva krat o birdzi diskusie, hned ste sa ponahlaly ich zmazat. takze kritiku neznesiete. tak ocom tu potom vobec teraz kecame?!
zrazu si sa objavil ty a napisal si svoj velaobsazny koment kde si sa "povzneseny" nad vecou o ktorej sme sa bavili "nehanlivo" vyjadril k teme a o skupine ludi, ktorej sa tykala..
takze ano, musel som to byt ja,kto ta urazal, ze si to proste uz nevydrzal..
dalsia vec.. vravis o dvojakom metri a prezradis mi v com? lebo toto by ma fakt zaujimalo.. na birdzi ma kopec ludi pozna, ale ty si prvy co spomina toto
a ked pises o provokacii, tak vzhladom ku tomu, ze ta v ziadnej diskusii nikto nespomina a ty tam vtrhnes so svojim uzasne vecnym komentarom a ponadavas kazdemu kto napisal nieco co by mohlo byt i proti tebe V PRIPADE, ZE BY SI NIEKOHO ZAUJIMAL (ako ze ta maju vsetci na haku..) a zacnes o tom, ako keby vzdy kazdy hned urazal a myslel na teba
takze ano.. nech ta zaraza ze sa ozyvam AJ JA.. proste ako napisala @nihili (vyznie to hnusne, ale) niektori ludia su proste tak mudri, az my ostatni blbci ich nechapeme a mozeme sa na nich len smiat
(ano napisala to inymi slovami)
a este jedna vec..
Hlboko SA TI OSPRAVEDLNUJEM, ZA TO ZE SOM VCERA REAGOVAL NA TVOJU GRAMATIKU. NEVEDEL SOM, ZE SI CECH.
Na druhej strane, tie chyby mi v tych prispevkoch bili do oci viac,nez suvis a zmysel toho co si chcel vyjadrit..
Dovolím si citovať z názvu jednej skupiny na FB, ktorá je absolútne geniálna a v tomto prípade aj výstižná: "Vďaka Pánu Hattalovi za ypsilon, pomáha rozoznávať debilov..."
Inak @nikeboy zaujímavé, že tento web nemá žiadnu úroveň a chodia sem samí idioti, k***ti, "bitches" a neviem čo všetko ostatné... Ale aj tak sem s obľubou ďalej chodíš... Neviem ako ty, ale ja osobne nezvyknem navštevovať stránky, ktoré sa mi nepáčia/nevyhovujú mi...
Ale radšej už nič. Nemám potrebu míňať svoj drahocenný čas na hádky s tebou. Takže máš pravdu, všetci sme hlúpi debilní nevzdelaní idioti, ktorí prispievajú svojimi neinteligentnými príspevkami na tento web, ktorý je hlboko pod tvoju úroveň, zatiaľ čo ty, chúďa, sa to snažíš zmeniť a márne priviesť tento web na lepšiu úroveň. Klobúk do strany.
Tento web nemá žiadnu úroveň, preto sem asi dennodenne chodievaš
Inak, keď si Čech - tak prečo nepíšeš po česky? Síce sme všetci len obyčajní, trápni a nevzdelaní Slováci, ale češtine by sme možno rozumeli lepšie ako tvojej modifikovanej slovenčine. A naviac nikto by ti nevyčítal gramatiku. Tak, why not? (keď už sa hráme na englishmenov)
@johnyseek aj ja budem slusnii, a dobre vies ze aj som, len ked dakto zacne namna otvarat usta, tak sa jasne ze ozvem. ale to uz vies. inac, v niektorich temach sme diskutovaly aj slusne, takze neviem preco si v tamtej diskusii zacal domna, co som napisal ze boh neexistuje, respektive na zemi je cez 200 nabozenstiev, kazde ma svojho boha, kazde sa lisii, tak preco bi mi prave cirkev na slovensku, mala diktovat zivot a vraviet ako mam zit. to som mal napisat aj tam vcera, no napisal som to inac. ty sa nemas preco ospravedlnovat, to skor ja, tak sorry, ale.....treba bit nad vecou a nie sa hned urazat a rozculovat, ved toto je len net, a nie real. v skutocnosti z ludmi co sa tu "hadam" bi som bol dobri kamarat. aj ked pripustam ze niekedy sa "hadam" aj z ludmi, z ktorimi chcem bit kamarat(z dovodu ze chcem ich zaujat, ziskat si ich pozornost) . dokonca aj @alpynusa uznavam,a preto si myslim ze niekedy mozme sa aj "hadat", ved je to len diskusia na nejaku temu. inac, kopec ludii z ktorimi sa hadam, mam v skutocnosti velmy rad, len proste.....neviem ako inac zaujat a ziskaT si ich pozornost. chapes ma??
@h8u k....som nenapisal uz davnejsie, a to druhe znamena podla slovnika fena,takze to je nadavka?? aj medved je potom nadavka podla toho?? asi preto ze rad bi som nieco zmenil. lebo ked nebudem konkretne pisat ze je tu dvojakii meter, bude tu vzdy.
my sa nehadame, nechapem co mas ty a poniektorii z hadanim, to ked napisem viac komentou je uz hadka??? podla mna nie. teda aspon kim nevyzeraju moje komenty ako spomenul v @71. ale to je minulost.
@tikalok je tu snad niekto svety???? inac uz si spominam na teba, mal si ini obrazok. inac pekne foto dobre, otom som nechcel, pozri kolko ludii tu sa v diskusiach navzajom uraza a nadava. ja ti poviem tak, cakal som ze rokom 2010 tu budu ludia k sebe lepsiii. no zatiaL nic tomu zial nenasvedcuje. chces aj nicki vsetkich ludii co tu kedy nadavaly alebo ine????
@nikeboy tu som a sam sa cudujem ze uz 40minut beham po diskusiach. a citam blogy ale co uz..
ano chapem ta, na druhej strane, vcera sa tam do teba fakt nikto nenavazal.. teda nie prvy a myslim ze som sa snazil drzat aj potom.. avsak skus si precitat tie tvoje prve komenty co si tam napisal a nasledne moje a kto zacal s urazanim..
bez ohladu na tvoj nazor na cirkev a podobne, ked sa vedie diskusia, tak hned ked i nenavidim toho s kym diskutujem, snazim sa vyjadrovat k teme a nie k tomu co vo mne tema(ci diskuter) vyvolava..
no ja mam vsetkich rad, len....poniektore nazory...su...odlisne od mojich, a z toho potom vznika ta "ostra" vymena komentarou. ono velmy tu chyba chat. lebo tam clovek pise inac ako v diskusiach, a kedze ja som zvyknuty na chat, tak tak aj vyzeraju poniektore moje komentare( "blbo" to uznavam). jednoducho, ja si neviem zvyknut ze tu sa pise inac, ako na nejakom blbom pokeci. a ty urcite vies, ako sa pise na pokeci, ze tam "hadki" su bezne. jednoducho....pisem chatovo v diskusiach, a to sa obcas vobec nehodii.
na pokeci som nebol uz strasne davno a popravde ja som sa tam nehadal nikdy..
bavit sa tam o niecom,ked su limitovane prispevky a kopec ludi a kazdy pise naraz .. a hlavne, ignoruje co pisu ostatni..
dakujem neprosim..
si tu uz dost dlho, tak si skus zvyknut...
a este raz zopakujem, reagujes podrazdene ked niekto reaguje proti tebe a to nie je spravne..
nemyslim ze pisem dokonale ale snazim sa krotit si svoju horucu hlavu a predychat ked niekto napise uplnu kravinu, alebo vidim ze nie ze nechape, ale chapat nechce..
tiez by som ho mohol zniest nadavkami pod zem, ale tie nikdy nic nevyriesia..
povedz si svoj nazor.. avsak neurazaj nikoho.. -DIPLOMACIA
no ja ties davnejsie, od zimnich prazdnin ale, dokazalo ma tam vytocit, ked dakto prisiel a zacal nadavat ludom, to som uz mal takeee nervi, ze az len potom to bratovi vadilo
ked mne nikto nevysvetli ako reagovat dokonca aj admina som sa pital ako mam reagovat ked mi dakto zacne bezdvovodne nadavat, a neodpovedal mi
ale niektorii tu normalne nadavaju ze k.... a p....., ved urcite si si to vsimol aj ty.
hmmm.....ok, len musim spravit novy nick, lebo tu natomto mi budu stale poniektorii pripominat minulost
@nikeboy napriklad si vsimni ako som styl napisal ja a ty.. a to su to dva komenty pod sebou..
gramatiku i vsimnu, hlavne ked bije do oci, tak si ju eventualne skus samokotrolvoat i viackrat predtym nez das "pridaj"
a styl.. do kazdej diskusie /teda neviem ci do kazdej ale do mnohych/ si prisiel ako hurikan, ktoreho nikto nevolal, no spraval sa ako keby vsetci pisali o nom..
proste vyjadri sa ale bez urazok a vztahovacnosti vsetkych veci na seba..
Neexistuje pre mňa nič horšie ako keď vidím gramatické chyby... nejde iba o Birdz,.. ale o všetko, v smskách, na FBku, na pokeci.. na internete a aj v telke.. no proste hrôza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
243 komentov
nie nevadi leboi ja sama ich mam neurekom
@zedolskok a ty nebuď nervózny, takýchto tiež zbožňujem :/
Ale napísať lúbY? ...
Ta to už de sme ?
Môj rebríček prekážania:
1. my/mi, ty/ti
2. niaký namiesto nejaký
3. tvrdé y po mäkkej spoluhláske a tam, kde sa absolútne nehodí (nehodÝ)
4. nominatív plurálu v prídavných menách s tvrdým y na konci
5. akékoľvek iné chyby
Nevadí, aspoň, že sme zdraví
k teme: ano, vadia mi gramaticke chyby ako opisala @h8u , ale ked niekto take nevie, tak co ho mam za to zabit? ignorujem jednoducho, nech si pise kazdy ako chce.
Vieš, podľa mňa gramatika nie je nepodstatná somarina. To i/y raz bolo vymyslené (vďaka, pán Hattala) tak by bolo dobré ho používať, keďže si Slovák... To sucks (btw tretia osoba jednotného čísla prítomný čas = sloveso so S na konci) nie je ani zďaleka také smutné, ako ktorákoľvek iná gram. chyba.
Ale ak ti to vadí a uráža ťa to, prepáč. Len sa mi nezdá z tvojich reakcií, že si nad to tak povznesený, ako hovoríš...
Sledujem ťa už skoro rok. Jediné, čo sa na tebe zmenilo je, že už nenadávaš a nevykrikuješ ako úplne ožratý alkoholik.
Vyjadruješ sa trochu slušnejšie a menej vulgárnejšie (ale stále ako krčmový vyvrheľ). Toť tvoja jediná zmena za skoro rok.
dalsia vec, nepozeravam televizor vobec, aj tak TA3 by som tu asi tazko chytala, a je mi to uplne jedno kolko chyb tam maju, resp. nemaju. a neriesi sa to len tu. pozri si napriklad lamebook.com kde ludia tiez posielaju ked ini pisu ako dementi a neda sa na to pozerat, nie je to len o slovakoch s nahouby pisanim, je to o kazdom kto nevie pisat poriadne vlastnou recou. ci uz slovencina, alebo iny jazyk. tak neviem co tu trepes o tom, ako slovensko vyzera, ked sa riesia taketo veci tu. pories sa prosim ta ty.
Ale to, aku gramatiku uzivatel pouziva, ho dost prezradi... Pretoze ak vam niekto napise vetu "dam ty po papuly", tak automaticky si o nom pomyslim, ze je urcite nevzdelany, tym padom sa znizuje uroven komunikacie...
Napriklad nase holky z pokecu (nazvy albumov)...
Btw., dnes som kamaratovi poslal SMS s textom "Uz si kupil tie karty?" a odpoved "bought later" tak toto komentar nepotrebuje . (chcel tym vyjadrit, ze "kupim neskor")
@alpynus ach "drahii" alpynus, co k cloveku ako ty, ktorii je homofob, a vyjadruje sa k niekomu kto je gay povedat?! snad len to , ze ta zrejme neskutocne serie, ze niekto si povie svoj nazor, a kedze z ludmi ako ty a tebe podobnii sa slusne neda(som uz zistil ze na tomto webe z uplnou slusnostou clovek daleko nezajde) treba obcas reagovat aj prudsie. a kedze si ja teba a tvoje dementne nazory a prispevky homofobneho cloveka nevsimam, but taki laskavi a daj mi svety pokoj, a neber si ma viac do svojej homofobnej papule. snad som ti to dostatocne slusne povedal. dakujem za pochopenie.
ps. tasko mozes rok, ked ani rok tu nepisem takze zase prekrucas veci, ale homofob tak sa zase velmy ani necudujem.
ps ps. este jedna vec, venuj sa laskavo ostatnym a ako oni pisu a nadavaju, lebo inac ta budem povazovat za.................!!!!!
@marttina ako fuuuuuuu 24rocna dospela zena, a tu ide 17 rocnemu decku (do 18 som este decko) pisat take veci. no ale pri slovakoch sa ani necudujem, stacii ked pozriem pokec a tam same "mudre zeny" . ale len tak mimochodom, nezda sa ti to trapne?! predsa len, ty mas uz za sebou strednu skolu, zrejme aj vysoku....a tu ides daco z niekim, kto este nema ani strednu. teda, teraz pominiem fakt, ze ja slovencinu mimo birdzu, a diktatou v skole, absolutne nepouzivam. lebo mne sa take veci zdaju dost odveci, nechces ma aj zacat poucovat ako sa riadi auto?! mozno keby si to TA3 pozerala, neriesis taku absolutnu ............. co sa tyka inich webou a ci sa tam riesi alebo neriesi gramatika, tak len jedno...v takom rozsahu ako tu podaktorii riesia gramatiku,som sa na mimo slovenskich webou nestretol. a to je vas len 5 a pol!!!! ostatne....ani sa neda cudovat, ved slovensko aj tak vypada. ostatne, kde vo vyspelej europe opravuju cesty v roku 2010 blatom takze chod za ucitelku, ked ta taa gramatika tak bavy, ked len hladas na webe gramaticke chyby, tak to bi som uz oznacil za dusevnu chorobu. kedze sa jedna o prispevki uzivatelou, a nie ofic. web.
no...uz som sa rozpisal viac nez dost, a kedze poniektorim z tej gramatiki uz kvalitne j....e, nebudem sa vyjadrovat
A nechapem este jednu vec, ktora sa mi na tebe hnusi aj najviac zo vsetkeho. Permanentne urazas Slovensko, ludi a vobec, naco teda vobec si tu, neodstahujes sa do Mongolska, prestanes slovencinou rozpravat, pisat, zabudnes ze slovaci vobec existuju a bude klud? Nie som nejaky extra narodniar, ale vytaca ma ked decko ako ty, sam si sa tak otituloval, pinda jak chora vrana na stat, na ludi, na vsetko. A to, ze si Cech mi je uplne u prdele, bud si co chces, ale prestan v kazdej druhej ankete alebo diskusii davat aki sme chudaci. Chudak si sam.
A este nieco, som ucitelka, bavi ma anglicka gramatika a popieram to, ze hladam na webe gramaticke chyby. Tvoje by vsak vykolali oci aj slepemu. Tvoje sa nedaju nevsimnut. Je rozdiel mat vo vete jednu chybu a mat vo vete v kazdom slove chybu.
Viac k tebe nemam co dodat.
hahaha, dokonca si aj slepaa, no to mi je novynka. pozri si ako aj ini pisu a co pisu, ked tu ides mne to vyhadzovat na oci tak si len obycajna......................! niesme v cine, ani v ziadnej totalite, a ked je bananova republika, tak to aj napisem ze bananova republika!
ja k tebe uz len tolko-
každý sa sekne a ja si viem uznať, že často.
@hovado dakujem aj ja si priznam chybu ked treba, ale tato slepota... odtial potial.
no nič, počkáme, kým ti klasicky neprepne v hlave a potom to tu bude už len "soriiiiii soriiiiiiii soriiiiii"
ale fakt pekne jasne vysvetlené, škoda, že to nebolo pochopené tým správnym.
@Marttina : niektorí ľudia sú od prírody vybavení nejakým ochranným poľom, od ktorého sa všetko konštruktívne tak či tak len odrazí, prirodzený fájrvól na ochranu ich vlastnej zadubenosti
opat si raz pripomenme jeho najslavnejsie argumentacne vitazstva..
"ty pocuj ty kokot, co jebes tu kurva jedna kocki?! chjod do pici z ktorej si vysiel kokot. "
"tvoja matka musi byt riadna kurva ked take hovno a kokota ako si ty vysrala na svet. "
" ty kokot prijebani co tvoja matka riadna kurva musela bit,si pojeb svoju matku tu picu ty kokot z martina "
"ty kokot pojebany, by som ty zajebal tak sa polames. drz picu skurvysyne!!!!"
"pica trepes tu picovini. tak zavri ten pojebani klitoris a chod do pice ... "
"krpata pica, bi som jej zajebal tak bi mala zubi v pici "
"to..krpati ludia su najvetsie kurvi, lebo ze su krpati tak si to kompenzuju svojou prijebanostou a kokotizmom...slusne sa to uz napisat neda......."
"ty si riadna pica!! (smajlík) (smajlík) ako ty si HOVNO!! ako pica...zacala si domna jebat tak teraz aj ja budem torxa (smajlík) a kto si ty pico?! si obycajna pica!! chuj ti bol tvoj otec a pica tvoja matka!! "
"kokottt, pojeb sa kokotee!!! "
"kokote!! poviem to len raz!! KED NEJAKA PICAA ALEBO KOKT SA ZACNE DOMNA NAVAZAT!! TAK MU TO VRATIM AJ Z UROKOM!!! XAPEME SA?! A DRZ HUBU!! KED TA PICA DOMNA JEBALA, TAK SI BOL TICHO.TAK BUD TICHO AJ TERAZ!!!"
"TY PICAAAAAAAA SPINAVAAA!! TAM ROZTAHUJ PICU CELEJ TRNAVE...CI TO NA FOTKE JE TVOJ SICHT?! (smajlík) (smajlík) AHAA..TAK TO POTOM VSETKO VYSVETLUJE (smajlík) (smajlík)"
"ty a ta ku***** co ta vysrala je nador,ktori treba vyrezat a znicit. ty k******t skurvysyn. "
"ty si taki k******t. choroba si ty a tvoja matka. "
"ides svoju smradlavu papulu namna(na 16 rocne decko) otvarat. ty curak jeden zasranii smradlaviii. chod stade radsej prec. "
"vyser si oko krava zasrana (smajlík) (smajlík) (smajlík)(smajlík)......... a to som este velmi velmi mierny.. ".. "mierni...ty pica zasrana... "
Zemrem!
V každom prípade si Marttina zaslúži plusový bod, že ťa tak pekne naučila používať imperatív
Ale keď prechádzame k angličtine: It"s cute how stupid you are
neviem, ci sa tymto snazis naznacit, ze si sa zmenil, ale podla tvojich dnesnych pisomnych prejavov nemam ten pocit
zatial som nikde tak nenadaval, a podalsie, ked provokuje niekto tak......
@alpynus krasne si to vystihol v neviem ktorom komente o prerode "birdz najslusnejsieho hrdinu"
@nihili nesnaz sa to riesit.. on ma i tak svoju pravdu a ta je zarucene spravna..
asi ma i podpis od slovenskej kralovnej
Nikeboy včera 00:38, Nikeboy - ďalšie témy »
nikeboy
17 ročný chalan
Pekne rastie Čo?
@h8u tak necitaj!!!!!staraj sa o seba , o to ako vypadas a ne domna,rozumis?! sucks my cock BITCH!!!!!
Je to síce po anglicky, ale stále je to vulgárne urážanie. A je to zo včera....
ked provokuje niekto, tak... co? a kto ta tu vlastne provokuje? ja mam pocit, ze tu zo seba robis debila sam.
Uf, neviem presne, ktorý koment máš na mysli, ale viem, že raz (možno aj dvakrát, kedysi dávnejšie) som sa v ňom veľmi kruto zmýlil. S takou diagnózou som sa ešte dovtedy nestretol
Možno by som mal kolegom psychológom (či skôr psychiatrom) odporučiť nový objekt bádania; toľko rôznych defektov v jednej osobe je skôr rarita.
I keď - myslím, že na klinikách majú takých ozdôb ľudského ducha viac než dosť, len ich preventívne nepúšťajú na internet a ani do spoločnosti, tak o nich veľa nevieme.
A vieš, ty jediný to s tými vyjadrovacími prostriedkami preháňaš keď len s tebou niekto nesúhlasí. A potom sa ešte tváriš ako obeť...
"@nikeboy - neštekaj tu a zalez niekam do jaskyne umri tam ty nevzdelaný skurvysyn "
takze to bolo ok?! ja ked som mu na to odpisal, slusne!! tak hned ste to zmazaly. tak pitam sa ta opet.....aku uroven ma tento web????
vcera som viedol diskusiu s asi 3 dalsimi ludmi..
zrazu si sa objavil ty a napisal si svoj velaobsazny koment kde si sa "povzneseny" nad vecou o ktorej sme sa bavili "nehanlivo" vyjadril k teme a o skupine ludi, ktorej sa tykala..
takze ano, musel som to byt ja,kto ta urazal, ze si to proste uz nevydrzal..
dalsia vec.. vravis o dvojakom metri a prezradis mi v com? lebo toto by ma fakt zaujimalo.. na birdzi ma kopec ludi pozna, ale ty si prvy co spomina toto
a ked pises o provokacii, tak vzhladom ku tomu, ze ta v ziadnej diskusii nikto nespomina a ty tam vtrhnes so svojim uzasne vecnym komentarom a ponadavas kazdemu kto napisal nieco co by mohlo byt i proti tebe V PRIPADE, ZE BY SI NIEKOHO ZAUJIMAL (ako ze ta maju vsetci na haku..) a zacnes o tom, ako keby vzdy kazdy hned urazal a myslel na teba
takze ano.. nech ta zaraza ze sa ozyvam AJ JA.. proste ako napisala @nihili (vyznie to hnusne, ale) niektori ludia su proste tak mudri, az my ostatni blbci ich nechapeme a mozeme sa na nich len smiat
(ano napisala to inymi slovami)
a este jedna vec..
Hlboko SA TI OSPRAVEDLNUJEM, ZA TO ZE SOM VCERA REAGOVAL NA TVOJU GRAMATIKU. NEVEDEL SOM, ZE SI CECH.
Na druhej strane, tie chyby mi v tych prispevkoch bili do oci viac,nez suvis a zmysel toho co si chcel vyjadrit..
@alpynus @32
Made my day!!!
A @marttina s @nihili podobne
Dovolím si citovať z názvu jednej skupiny na FB, ktorá je absolútne geniálna a v tomto prípade aj výstižná: "Vďaka Pánu Hattalovi za ypsilon, pomáha rozoznávať debilov..."
Inak @nikeboy zaujímavé, že tento web nemá žiadnu úroveň a chodia sem samí idioti, k***ti, "bitches" a neviem čo všetko ostatné... Ale aj tak sem s obľubou ďalej chodíš... Neviem ako ty, ale ja osobne nezvyknem navštevovať stránky, ktoré sa mi nepáčia/nevyhovujú mi...
Ale radšej už nič. Nemám potrebu míňať svoj drahocenný čas na hádky s tebou. Takže máš pravdu, všetci sme hlúpi debilní nevzdelaní idioti, ktorí prispievajú svojimi neinteligentnými príspevkami na tento web, ktorý je hlboko pod tvoju úroveň, zatiaľ čo ty, chúďa, sa to snažíš zmeniť a márne priviesť tento web na lepšiu úroveň. Klobúk do strany.
Tento web nemá žiadnu úroveň, preto sem asi dennodenne chodievaš
Inak, keď si Čech - tak prečo nepíšeš po česky? Síce sme všetci len obyčajní, trápni a nevzdelaní Slováci, ale češtine by sme možno rozumeli lepšie ako tvojej modifikovanej slovenčine. A naviac nikto by ti nevyčítal gramatiku. Tak, why not? (keď už sa hráme na englishmenov)
@h8u k....som nenapisal uz davnejsie, a to druhe znamena podla slovnika fena,takze to je nadavka?? aj medved je potom nadavka podla toho?? asi preto ze rad bi som nieco zmenil. lebo ked nebudem konkretne pisat ze je tu dvojakii meter, bude tu vzdy.
my sa nehadame, nechapem co mas ty a poniektorii z hadanim, to ked napisem viac komentou je uz hadka??? podla mna nie. teda aspon kim nevyzeraju moje komenty ako spomenul v @71. ale to je minulost.
Here it comes, here it comes : )
ano chapem ta, na druhej strane, vcera sa tam do teba fakt nikto nenavazal.. teda nie prvy a myslim ze som sa snazil drzat aj potom.. avsak skus si precitat tie tvoje prve komenty co si tam napisal a nasledne moje a kto zacal s urazanim..
bez ohladu na tvoj nazor na cirkev a podobne, ked sa vedie diskusia, tak hned ked i nenavidim toho s kym diskutujem, snazim sa vyjadrovat k teme a nie k tomu co vo mne tema(ci diskuter) vyvolava..
@alpynus no jo no
no ja mam vsetkich rad, len....poniektore nazory...su...odlisne od mojich, a z toho potom vznika ta "ostra" vymena komentarou. ono velmy tu chyba chat. lebo tam clovek pise inac ako v diskusiach, a kedze ja som zvyknuty na chat, tak tak aj vyzeraju poniektore moje komentare( "blbo" to uznavam). jednoducho, ja si neviem zvyknut ze tu sa pise inac, ako na nejakom blbom pokeci. a ty urcite vies, ako sa pise na pokeci, ze tam "hadki" su bezne. jednoducho....pisem chatovo v diskusiach, a to sa obcas vobec nehodii.
bavit sa tam o niecom,ked su limitovane prispevky a kopec ludi a kazdy pise naraz .. a hlavne, ignoruje co pisu ostatni..
dakujem neprosim..
si tu uz dost dlho, tak si skus zvyknut...
a este raz zopakujem, reagujes podrazdene ked niekto reaguje proti tebe a to nie je spravne..
nemyslim ze pisem dokonale ale snazim sa krotit si svoju horucu hlavu a predychat ked niekto napise uplnu kravinu, alebo vidim ze nie ze nechape, ale chapat nechce..
tiez by som ho mohol zniest nadavkami pod zem, ale tie nikdy nic nevyriesia..
povedz si svoj nazor.. avsak neurazaj nikoho.. -DIPLOMACIA
alebo argumentuj - DOKAZY
a vsetko bude ok..
no ja ties davnejsie, od zimnich prazdnin ale, dokazalo ma tam vytocit, ked dakto prisiel a zacal nadavat ludom, to som uz mal takeee nervi, ze az len potom to bratovi vadilo
ked mne nikto nevysvetli ako reagovat dokonca aj admina som sa pital ako mam reagovat ked mi dakto zacne bezdvovodne nadavat, a neodpovedal mi
ale niektorii tu normalne nadavaju ze k.... a p....., ved urcite si si to vsimol aj ty.
hmmm.....ok, len musim spravit novy nick, lebo tu natomto mi budu stale poniektorii pripominat minulost
tym myslim urazlivost, naslednu pokoru a hlavne tie chyby..
ked pisem kratke komenty, a len obcas, tak si snad nikto nevsimne moju gramatiku,ci ????
gramatiku i vsimnu, hlavne ked bije do oci, tak si ju eventualne skus samokotrolvoat i viackrat predtym nez das "pridaj"
a styl.. do kazdej diskusie /teda neviem ci do kazdej ale do mnohych/ si prisiel ako hurikan, ktoreho nikto nevolal, no spraval sa ako keby vsetci pisali o nom..
proste vyjadri sa ale bez urazok a vztahovacnosti vsetkych veci na seba..
no ked tu sa neda editovat vlastne komenty
myslis ze si prilis vsetko beriem???
To sa už na to nedá ani pozerať proste. Jak keby na Birdz.sk chodili len nevzdelanci. Nechápem