ja hovorím:nevadia mi, kým ich nemusím mať na očiach...nech si robia čo chcú, je to len a len ich vec, len nech neznechuťujú druhých....keď sú normálni, tak sa dá...
nie nevadia mi .. v brane mame 4 homosexualov z toho dvaja su dvojčata a furt si ich mylim maju čosi cez 40 tipujem ale nahodou su podareni a ani teplo nevyzeraju
nevadia, pokial sa nespravaju ako @zajko30 nemam nic proti gayom ani proti lezbam...nahodou niekoho to aj vzrusuje vidiet bozkavat sa rovnake pohlavie...a mozno aj mna
viete co je paradox? aj ked je paviel preafektovany ... a nevie slovensky a robi zo seba blba v skutocnosti taky blb neni nahodov sa s nim dobre pilo a kecalo ... a ked clovek potreboval pomoct vedel pomoct..
Chcel by som to vidiet v uliciach ale nie preto, ze by ma to rajcovalo, ale preto, ze jediny sposob, ako donutit spolocnost, aby nieco prijala je dohnat ju k tomu.
Samozrejme nenasilnym sposobom.
Az ked to bude povazovane za uplne bezny jav, az potom tu mozeme hovorit o skutocnej rovnopravnosti.
nenazvala by som to tak že mi vadia...každý sme nejaký, ale homosexualita je podľa mňa proti prírode, je to zvrátené, ale zakázať to nemožme....nesnažim sa proti tomu bojovať, ale nie som ani za....pokiaľ sa ma to osobne nedotýka ...
Chceš vedeť môj názor??? Nie nevedia, dokonca jeden gay je môj naj kamoš a nedám na nich dopustiť, sú super, dokážu človeku pomôcť a dokážu sa dokonale vcítiť do vašej kože, takže určite mi nevadia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
@imosk
strelil si do čierneho
@freestyler01
jeden úprimný aspoň
s priatelkou, rodicmi..ucitelmi.. a spoluziakmi..
však aj my si prču urobíme, ked sa dá...šak si zato sami môžu, ta ne????:d:d
nevadia mi. oni za to nemozu a po pravde su to dobre kamaratky.
ale keď niekedy sa nedá...si prestav chlapca, brutál kučerovavého, vlasy si ale potom vyrovnána,odfarbeného, s make-upom....no showka proste
neviem, ake su kamaratky, neudrzujem s nima kontakty
@mm47
ja tu o zajkovi30 nic nevravim...nespominaj ho ani ty pls...lebo spomni certa....barbizonka je tu:d
no, nedá sa každého do jedného vreca hádzať...ale podaktorí sú takí kadejakí, a často len chcú upútať, najmä v nižšom veku
@mm47 presne presne!
my máme na škole dvoch 16-ročných výrastkov, tí sa nevedia do kože popratať...
@bunniska
neviem, o čom prichádzam, pretože to nemám vedieť odkiaľ...ale jedno, akých priateľov máš, hlavné, že sú úprimní a majú ťa ozaj radi:d
Však ako Zuzka bola lesbička, čiže mi nemôžu vadiť. =D
vadia mi kkti, ktori sa najdu ako u heterakov, tak aj u gayov,.
nie.
A čo zženštilí heteráci? Tí ti vadia?
nejako som si na teba zvykol aj tvoje výroky ku mojej osobe a preto ti nebudem nadávať, bolo by to odo mňa hnusné......
filip
s tym som nastastie nemal tu "cest" osobne..
drbol by som ho do kravských lajn aby sa rozpustil.....filip
bože, kam ten svet speje.... to som jediná, čo to považuje za zvrhlosť?
áááá, no a čo?
@69
viete co je paradox? aj ked je paviel preafektovany ... a nevie slovensky a robi zo seba blba v skutocnosti taky blb neni nahodov sa s nim dobre pilo a kecalo ... a ked clovek potreboval pomoct vedel pomoct..
no koment.........filip
ja si tiez o tom myslim svoje
Samozrejme nenasilnym sposobom.
Az ked to bude povazovane za uplne bezny jav, az potom tu mozeme hovorit o skutocnej rovnopravnosti.