Každý raz bol malý ! Sa tu nevivišujte za to že ste starši tiež ste boli sopliacke deti nikto nie je bez chyby.....skor niektore deti sa spravaju mudrejšie jak dospeli ludia
@laurikaaa ty si už prestan meniť profilové obrázky a dávať si tam cudzie ženy..bolo by ti príjemné keby si objavila nejaký cudzí profil ktorý by mal na profilovke tvoju fotku na ktorej by si bol nahá ako masturbuješ nad Justinom Bieberom ako je v tvojom zvyku ?
Nie, vadia mi len ked potrebujem poradit, vygooglim si clanok alebo video od ktoreho cakam ze mi pomoze a tam na mna mnauci nejake decko so slovnou zasobou krtka Rudka a snazi sa nieco vysvetlit "tady tady toto tak" Vtedy mam ozaj chut nieco roztrieskat.
keď sú tu malé a rozumné deti (cca 9-11 rokov), ktoré nevedia, čo ich tu čaká, v tom momente im píšem TSku, aby vo svojom vlastnom záujme odtiaľto odišli...je mi jedno, aký to bude mať účinok, ale myslím si, že dieťa by malo ostať dieťaťom a hodnoty, ktoré by sa na tomto portáli naučilo, nie sú preňho v takomto veku vhodné.
potom sú tu 12-13 roční s brutálnym sebavedomím, ktorí už za sebou majú nejaký ten rok na pokeci, na faceboku a na všetkých možných stránkach, a arogantná konverzácia s nimi mi jasne vraví, že takíto ma aj tak nebudú brať vážne a nech si tu lozia, síce by som niektorým najradšej namočila hlavu do kýbľa so studenou vodou, nech sa preberú, ale som na nich krátka, tak mi je to jedno.
a potom je tu pár takých 12-13 ročných, ktorí majú rozum a sú tak vyspelí, že sa ich správanie pokojne môže rovnať o tri roky starším. myslím že takéto deti, keď sú dobre vedené, si vedia utvoriť hodnoty a nemyslím si, že by sa malo pohybovanie po takomto portáli určovať podľa veku, ale podľa vyspelosti. Ale to sa, bohužiaľ nedá
hehe
a potom sú tu trápne deti ako ja, ktoré píšu trápne príspevky o deťoch do fóra, pričom sa samy správajú ako deti
@marleymt uplne suhlasim stím čo si tu napisala,ale uvedomuješ si že do 18 rokov si ešte dieťa ? (Hehe) takže skoro polovica tejto konverzacie sú deti ....
@paulinka24 do 18 si dieťa len z právnickeho hľadiska, aby v tom bol všeobecne nejaký poriadok.
Ale častokrát je psychická vyspelosť veľmi odlišná od veku, preto sa nedá takto zaškatuľkovať. ja sa tiež cítim ako sedemročné decko, mám kamaráta, ktorý bude mať 40tku, a cíti sa rovnako. potom sú takí, ktorí majú 15 a život ich dohnal k tomu, že sa cítia a správajú ako tridsaťroční. a tak to funguje - takže nejaké vekové obmedzenie je podľa mňa zbytočné. obzvlášť na internete, kde sa to nedá nijako dokázať
A hovorila som ze su vsetci taký ? A kto tu hovori o menejcenosti ? Kazdy je si s kazdym rovny. Ale nechapem preco stale musis komentovat to co napisem,preco nekomentujes inych ? Co ti nejako vadim,zavadziam ?!
omg to čo je zase za stupidné fórum? veď je to verejná stránka a každý má na ňu právo tak kašlite na to... ak vám tu vadia malé deti tak si ich proste nevšímajte ale nedávajte im to najavo...
@paulinka24 nie nie, väčšina detí nemôže byť rozumnejšia ako dospelí už len z toho dôvodu, že sa na rôzne situácie pozerajú inak, ako zrelý človek s odstupom času a nejakými skúsenosťami.
je hlúposť vo väčšine situácií porovnávať 13 ročného a 43 ročného človeka. jednak sa narodili v inej dobe, jednak nemajú toho rovnako prežité. názor človeka sa postupom času mení, a nie vždy sa stotožňuje s rozumom.
reakcia, kde by sa mohlo porovnávať správanie dieťaťa s dospelým, je napríklad niekde na festivale, kde dieťa vezme prázdnu fľašu a vyhodí ju do koša, narozdiel od dospelého, ktorí ju zašliapne za sebou. tu sa môžeme baviť o tom, či sa správa dieťa lepšie a rozumnejšie ako dospelý.
ale názory na nejakú tému nemôžeš porovnávať u dieťaťa a dospelého a hlavne nemôžeš globalizovať a hovoriť, že sú celkovo rozumnejší. dieťa môže byť rozumnejšie ako jeho rovesníci, alebo sa správať v istej situácii veľmi rozumne, ale to, že sa všeobecne deti správajú rozumnejšie ako dospelí, to je príliš tvrdé slovo a treba ho zvážiť
@marleymt ale mas pravdu deti nezažili to čo dospeli ale trie deti su niekedy lepšie a rozumnejšie napriklad ja mam kamarata a ma 23 a sprava sa naozaj niekedy jak dieťa
@paulinka24 áno, ale nesmieš to dávať dohromady všeobecne. tvoj kamarát je nevyspelý na svoj vek, nejaké dieťa môže byť zas extrémne vyspelé na svoj vek. ale proste tvrdenie, že deti sú rozumnejšie ako dospelí je veľmi odvážne a proste nepravdivé. existujú dva extrémne prípady, ktoré keď porovnáš, tak to môžeš vysloviť. ale inak ee
a ešte jedna rada, keď reaguješ v diskusnom fóre na niekoho, a jeho názor ťa nezaujíma, tak nereaguj vôbec. pretože tuna @dievcatko13 argumentuje celkom fajn, aj keď som to celé nedočítala, o čom sa tu bavíte, nesnaž sa "súpera" v diskusii odbiť niečím takým ako "nezaujímaš ma, choď do kelu". buď sa nejako dohodnite, alebo potom nereaguj...pretože potom vyjdeš z toho pre ostatných ako nafúkaná baba, ktorá si myslí o sebe, že je najmúdrejšia, a pritom taká vôbec nemusíš byť
@paulinka24 to, čo hovorím, nie sú blbosti, je to realita...
nechcem sa s tebou hádať a nechcem, aby si si to vysvetlila tak, že ti to robím naschvál, alebo čo... proste som povedala svoj názor, veď na to je diskusia, či nie?
@marleymt ale ona ma naozaj nezaujimala ani nebude a nechcem ju nejak odbiť i keď hádať sa viem dobre ja som proste svoj nazor vyjadrila k téme a nechcem aby ma ru niekto o tom presviedčal i ked ty máš pravdu @dievcatko13 ano je a tvôj názor ti neberiem ! ale tuy bereš ten môj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
... kým neotravujú
ale vadia mi, z dôvodu @1
no najviac mi v celom mojom živote vadia @4 (tejto vlastnosti by som sa mala zbaviť, alebo sa s)
možno nie tu, ale celkovo ma to hocikde na nete už štve.
vadia mi kokoti a clovek moze byt kokot v kazdom veku
ako tu napr. @ouch dala obrazok okay, stavim sa ze 90% z vas by nevedelo tipnut jej pravy vek.. ani sa nedivim ze si ho tu ludia neuvadzaju
Tie otravné sa zdekujú po pár dňoch, resp. ich tu vyštve B. osadenstvo skôr, než ich stihnem zaregistrovať.
Keby si bol aspoň rozumný jak ten strom čo máš ako profilovku, ale tak...
potom sú tu 12-13 roční s brutálnym sebavedomím, ktorí už za sebou majú nejaký ten rok na pokeci, na faceboku a na všetkých možných stránkach, a arogantná konverzácia s nimi mi jasne vraví, že takíto ma aj tak nebudú brať vážne a nech si tu lozia, síce by som niektorým najradšej namočila hlavu do kýbľa so studenou vodou, nech sa preberú, ale som na nich krátka, tak mi je to jedno.
a potom je tu pár takých 12-13 ročných, ktorí majú rozum a sú tak vyspelí, že sa ich správanie pokojne môže rovnať o tri roky starším. myslím že takéto deti, keď sú dobre vedené, si vedia utvoriť hodnoty a nemyslím si, že by sa malo pohybovanie po takomto portáli určovať podľa veku, ale podľa vyspelosti. Ale to sa, bohužiaľ nedá
hehe
a potom sú tu trápne deti ako ja, ktoré píšu trápne príspevky o deťoch do fóra, pričom sa samy správajú ako deti
Ale častokrát je psychická vyspelosť veľmi odlišná od veku, preto sa nedá takto zaškatuľkovať. ja sa tiež cítim ako sedemročné decko, mám kamaráta, ktorý bude mať 40tku, a cíti sa rovnako. potom sú takí, ktorí majú 15 a život ich dohnal k tomu, že sa cítia a správajú ako tridsaťroční. a tak to funguje - takže nejaké vekové obmedzenie je podľa mňa zbytočné. obzvlášť na internete, kde sa to nedá nijako dokázať
© 2000-2011 PEREX, a.s. a autori obsahu. Všetky práva sú vyhradené. BIRDZ® je ochranná známka.
Založil a vytvoril Tomáš Abaffy v roku 2000. Od roku 2008 člen skupiny PEREX, a.s.
ono sa to možno zdá, keďže sme na teenagerskom prortáli a tí dospelí, čo už skutočne dospeli nemajú čas sedieť na nejakých teenagerských portáloch...
dospelí majú omnoho viac skúseností, ako my deti a preto sa nemôžeme považovať za rozumnejších ako oni...
ja chápem, čo hovoríš, len viem, že to väčšinou nie je pravda... samozrejme, že sa nájdu aj dospelé indivíduá, ale to neznamená, že všetci sú takí...
iných nekomentujem, lebo nemám prečo... keby som mala dôvod, tak ich okomentujem.
a asi ani mne by ste netipli spravne kolko mam naozaj rokov
preto tu ani nemam pravy vek. mam pocit, ze vdaka tomu by ma tu nebrali vazne
je hlúposť vo väčšine situácií porovnávať 13 ročného a 43 ročného človeka. jednak sa narodili v inej dobe, jednak nemajú toho rovnako prežité. názor človeka sa postupom času mení, a nie vždy sa stotožňuje s rozumom.
reakcia, kde by sa mohlo porovnávať správanie dieťaťa s dospelým, je napríklad niekde na festivale, kde dieťa vezme prázdnu fľašu a vyhodí ju do koša, narozdiel od dospelého, ktorí ju zašliapne za sebou. tu sa môžeme baviť o tom, či sa správa dieťa lepšie a rozumnejšie ako dospelý.
ale názory na nejakú tému nemôžeš porovnávať u dieťaťa a dospelého a hlavne nemôžeš globalizovať a hovoriť, že sú celkovo rozumnejší. dieťa môže byť rozumnejšie ako jeho rovesníci, alebo sa správať v istej situácii veľmi rozumne, ale to, že sa všeobecne deti správajú rozumnejšie ako dospelí, to je príliš tvrdé slovo a treba ho zvážiť
a ešte jedna rada, keď reaguješ v diskusnom fóre na niekoho, a jeho názor ťa nezaujíma, tak nereaguj vôbec. pretože tuna @dievcatko13 argumentuje celkom fajn, aj keď som to celé nedočítala, o čom sa tu bavíte, nesnaž sa "súpera" v diskusii odbiť niečím takým ako "nezaujímaš ma, choď do kelu". buď sa nejako dohodnite, alebo potom nereaguj...pretože potom vyjdeš z toho pre ostatných ako nafúkaná baba, ktorá si myslí o sebe, že je najmúdrejšia, a pritom taká vôbec nemusíš byť
nechcem sa s tebou hádať a nechcem, aby si si to vysvetlila tak, že ti to robím naschvál, alebo čo... proste som povedala svoj názor, veď na to je diskusia, či nie?
ale už to nechajme, zbytočne sa tu hádame o zbytočnostiach
ako 3/4 Birdzu...
tak sa zamyslite tak trochu niektorí...
tak odteraz stop baby, a dobrú noc
@paulinka24 to je keď sa niekde nežiadane objaví veľa nejakých príspevkov, správ atď