Proti ľudom, ktorí sú pri sebe, alebo primerane tlstí nemám nič, každy sme predsa nejaký, ale samozrejme všetko má svoje hranice a napríklad toho lachtana na videu mi je úprimne ľúto.
Keď niekoho takého vidím na ulici tak sa maximálne obzriem a dúfam, že tak vyzerť nikdy nebudem...
vadia mi len tie mlade tlste baby ktore si daju nizke gate, tricko nad pupok a ostatni sa maju zrejme "kochat". a celkovo tucne deti...ich rodicom by som fakt daco povedala...decka co zeru majonezove bagety, cipsy, cokoladu a kolu.
kazdeho vec aku ma postavu ..nebudem jebat do tlstych ani do chudych .. maximalne ak som s nimi v blizkom vztahu naznacim im pre svoje dobre nieco urobili ..v oboch pripadoch sa to da nejak riesit
no ked napisem ze ano,ma hned taki ludia zacnu odsudzovat ze s apozeram len na vyzor a ze oni zato nemozuze su taki,pritom vacsina z ncih si zato moze,ked sa tolko napchava,no nedavno som sla zo skoly busom a si sadla vedla mna taka dost tlsta tetka,dost co mi sedela aj na kabate,ktory som mala obleceny,uz som bolo prilepena na okne a stale sa na mna talcila,a bolo mi to neprijemne a este si na kolena posadila svojho sny,ktory bol tiez trosku pri sebe,az taky maly zas nebol,typujem tak 8-10rokov a ten zasran mal este aj na sebe ruksak,ako nestaci ze sa tam aj ona ryje na mna este aj ten maly s tym ruksakom,aspon si ho mohol dat dole,ako ja viem ze ona nemoze zaot ze sa nezmesti na sedacku,ale nemusi na mna este aj lezat,alebo neviem uz ako by som to nazvala,cize ano vadia mi moc tlsti ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Keď niekoho takého vidím na ulici tak sa maximálne obzriem a dúfam, že tak vyzerť nikdy nebudem...
Vadia mi, ale nie preto, ako vyzerajú.
Ich vec, aj ked ti určite považujem za veľmi nezdravé a zlé pre nich, ale ako som napísala, problém s tým môžu mať len oni, nie ja.