Otvaram staru zabudnutu temu som tu 2 den ale ako vidim slovaci su nepoucitelny a stale sa budu na internete hrant na gejou ciganou opice a podobne... Nechapem preco sa tu hraju na gayou niektory "uzivatelia" ci im to robi dobre alebo maju komplexi z detstva ? Ked maju nutkanie sa hrat na gayou... Hnus velebnosti len to ukazuje ako nizko su schopny slovaci klesnut a potom ze sme vo svete za ........
ja mam na to stastie len co poviem nieco na ciganou a pod tak sa najde niekto kto ich polutuje
nazor na gayou ma kazdy vlasny moj je taky ze by som to zakazal a trestal rodina ma svoje zasady ako mat deti a pod... to by mal kazdy clovek poznat proste co gayovia nemozu zvladnut ale to je uz ich vec mozno tu je dokopi 5gejou z tych 4646884
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mier s vami
..kvak..
nazor na gayou ma kazdy vlasny moj je taky ze by som to zakazal a trestal rodina ma svoje zasady ako mat deti a pod... to by mal kazdy clovek poznat proste co gayovia nemozu zvladnut ale to je uz ich vec mozno tu je dokopi 5gejou z tych 4646884
a teraz vseci do mna
..kvak..