@lilmia škaredé? Áno, pripadá. Ale toto nie je škaredé, možno je to iné, odlišné a ľudia na to nie sú navyknutý, ale to neznamená, že je to škaredé. Hnusiť sa niečoho čo si iba predstavuješ podľa mňa nie je normálne. A ja by som to bral iba ako výnimočnosť toho dievčaťa a nič viac
Chlpatý zadok som videla len na chlapovi-poznala som jedného,ktorý keď bol opitý vždy ukazoval zadok.A bolo to odpudzujúce.Jednoznačne keby som bola chlap,tak by ma to mierne...pobúrilo.Chlpy od pupka po ohanbie by som ešte prežila.
ide tu skôr o zdravotné problémy - nadmerné ochlpenie, snažím sa ich vyriešiť všeliako, asi najlepší bude laser, lebo sú partie, na ktorých sa nedajú chlpy vytrhať ani oholiť...
Niektore ženy za to nemôžu tak prečo ich hned odsudzovat?Ja si myslim že dôležitejšia je duševna krasa ako ta vonkajšia.Co s takej ktora je navonok krasna a pritom ste s nou neštastni lebo vam robi čo chce napriklad vas podvadza alebo niečo ine to si uvedomte chlapi.
Doprcic zase mi to nepridalo koment..tak este raz...Ked niekto niekoho lubi tak mu to je jedno ci tam ma orangutana alebo letiskovu drahu...lenze..ja osobne by som sa hanbila byt pred chlapom niekde chlpata okrem ruk samozrejme...preto je moj epilator neodmyslitelnou sucastou...je to trvacne a citim sa lepsie byt stale vsade hladka aj napriek tomu ze nikoho nemam ani s nikym nespavam..ide o osobny pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Tolerovat viem chlpy na hlave - vlasy.
Ale priznám sa, že na tvári mi to trochu prekáža, príde mi to akési neprirodzené... Neviem...
ak by som ju miloval, tak by som asi nic take neriesil.. alebo by sme sa vedeli o tom porozpravat/dohodnut/vyriesit.
kks ta ma medzi nohami kozusinu a nie chlpy
mne sa napríklad páči, keď má chlap nejaké tie chlpy aj na hrudi....ale nie od krku po palec na nohe Tak, cez prsia, decentne....TO je chlap
Nič také, čo by som si predstavovala som na nete nenašla, tak si požičiavam od @zajko30 Ak máš, tak daj niečo lepšie