@kattyblack tak vegetariani jedia vajcia a mlieko, vegan neje ani to skoda ze ani polotovar nemozem jest, lebo taky polotovar sa poriadne ani nepredava na slovensku
sám chcem byť vegetarián keď budem bývať sám....ale teraz nemôžem byť lebo by som zomrel od hladu lebo variť neviem, peniaze nemám takže musím jesť to, čo sa doma navarí ..ale ani teraz nejem veľa mäsa
nepotrebujem mäso každodenne, zväčša keď si varím tak sa mi nechce babrať s mäsom, mäso si dávam v menze alebo tak...pokiaľ by vedel chutne variť bez mäsa, to by bolo veľké plus.
ale vegán, príp. vitarián, to by mi asi vadilo, to mi už príde prehnané, taká obsesia žeby náhodou nezjedol niečo živočíšne, hodinové napchávanie sa ovocím aby sa človek zasýtil...síce si plánujem dať týždeň čisto vitariánskej stravy, len tak pre experiment, ale dlhodobo to musí byť riadne obmedzujúce.
Ak si pod "chodenim" predstavim vztah a spolocnu rodinu, tak ano. Je dost malo pravdepodobne ze by sa v jednej rodine varilo dvoma odlisnymi smermi a len tazko by sa jedna strana prisposobila tej druhej. Takze myslite si co chcete, ale laska ide cez spokojne brusko :p
prevazne sa sama stravujem vegetarianskymi zalezitostami ale ked si dam raz do mesiaca steak do ktoreho ked pichnem vidlicku tak este zabuci, nepotrebujem aby na mna niekto hadzal odsudzujuce pohlady.
poznam vegetarianov a veganov ktorym z toho uz jebe. povysili to na zivotnu filozofiu a bohvie co este a tvaria sa ako nadludia len preto lebo to seba cely den pchaju mrkvu.
a tak isto poznam vegetarianov a veganov ktori si maximalne tak sadnu oproti mne ked jem maso lebo im to nevonia a spokojne si zvatlu svoj zeler a nemaju problem s tym ze zvysok spolocnosti prezuva mrtvu kravu.
ak by bol moj drahy vegetarian len preto ze je to cool tak by som ho velmi rychlo poslala do riti.
ja som vegetariánka, nikoho nepresviedčam o tom, že jedenie mäsa je nesprávne a nikoho nenútim jesť to, čo jem ja, takže zatiaľ to asi nikomu nevadí a chodenie s vegetariánom by mi samozrejme nevadilo, možno by to aj v niečom bolo lepšie, lebo by ma chápal a nerobil si zo mňa vkuse srandu
A keďže som sama fanúšik veggie stravy, tak by ani nebol problém sa ísť spolu najest niekam von.
A celkovo by som rada mala niekoho, kto sa stravuje rozumne. Všeobecne vegetariáni sú aj skvelí kuchári a chlap proste MUSÍ vedieť variť. Radsej domáce chickpea curry od svojho chlapa jak studenú pizzu z Domina.
Ak by sa mi nesnažila zasahovať do stravy tak asi moc nie. Alebo vlastne hej, neviem si to moc predstaviť všetko dvojmo variť a pripravovať sa o tie najkrajšie životné chvíle čo pár môže zažiť
osobne nechcel by som chodiť s vegetariánkou, lebo zrejme tí, čo sa živia takto majú dosť smutné osudy aspoň, čo som mal možnosť vidieť poznal som doteraz len 4 ľudí vyživovaných na zelenine a je mi smutno. 3 už po smrti a 1 zrovna pred rokom zvíťazil nad rakovinou. čiže na základe tohoto smutného poznania, čo mám tak len pre toto by som bol proti...inak dôvod nemám,žeby mi malo vadiť niečo a tak...verím však tomu, že je to len hlúpa náhoda, čo sa v mojom okolí deje.
Uz vidim tie uzasne domacnosti, kde si kazdy vari co sam chce, alebo kde jeden vari individualne menu pre kazdeho clena rodiny ... hotova kuchyna á la carte
Smradi, spomente si ked budete v spolocnej domacnosti za jednym stolom suchat nozickami a domacnost budete zivit zo svojich skromnych platov. A vasi rodicia vas uz nebudu ani vykrmovat, ani zastresovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
inak neviem prečo by to malo vadiť
Tazko ale povedat, ci im jebalo lebo boli vegetarianky, alebo boli vegetarianky a proste im to jebalo
ešte raz
sám chcem byť vegetarián keď budem bývať sám....ale teraz nemôžem byť lebo by som zomrel od hladu lebo variť neviem, peniaze nemám takže musím jesť to, čo sa doma navarí ..ale ani teraz nejem veľa mäsa
ale vegán, príp. vitarián, to by mi asi vadilo, to mi už príde prehnané, taká obsesia žeby náhodou nezjedol niečo živočíšne, hodinové napchávanie sa ovocím aby sa človek zasýtil...síce si plánujem dať týždeň čisto vitariánskej stravy, len tak pre experiment, ale dlhodobo to musí byť riadne obmedzujúce.
prevazne sa sama stravujem vegetarianskymi zalezitostami ale ked si dam raz do mesiaca steak do ktoreho ked pichnem vidlicku tak este zabuci, nepotrebujem aby na mna niekto hadzal odsudzujuce pohlady.
poznam vegetarianov a veganov ktorym z toho uz jebe. povysili to na zivotnu filozofiu a bohvie co este a tvaria sa ako nadludia len preto lebo to seba cely den pchaju mrkvu.
a tak isto poznam vegetarianov a veganov ktori si maximalne tak sadnu oproti mne ked jem maso lebo im to nevonia a spokojne si zvatlu svoj zeler a nemaju problem s tym ze zvysok spolocnosti prezuva mrtvu kravu.
ak by bol moj drahy vegetarian len preto ze je to cool tak by som ho velmi rychlo poslala do riti.
on ma tiez rucicky a nic mu nebrani si maso kupit a spravit ked nan ma chut a rozhodne sa ohrdnut mojim plnenym baklazanom
+ to co napisal @matheusko.
A keďže som sama fanúšik veggie stravy, tak by ani nebol problém sa ísť spolu najest niekam von.
A celkovo by som rada mala niekoho, kto sa stravuje rozumne. Všeobecne vegetariáni sú aj skvelí kuchári a chlap proste MUSÍ vedieť variť. Radsej domáce chickpea curry od svojho chlapa jak studenú pizzu z Domina.
vegán by mi asi vadil viac
A nevadilo by mi to vobec
Smradi, spomente si ked budete v spolocnej domacnosti za jednym stolom suchat nozickami a domacnost budete zivit zo svojich skromnych platov. A vasi rodicia vas uz nebudu ani vykrmovat, ani zastresovat.