Vadilo by vám, keby mal váš "nápadník" foot fetish?
Akože niekto s kým by ste si vedeli predstaviť niečo, ináč by bol pomerne normálny, len by bol na nohy snažili by ste sa to pochopiť? Aj by ste mu prípadne poslali foto pre potešenie?
Fuj do piče, ja dokážem pochopiť kopu uchýliek, ale toto nie, nikdy. Asi by u mňa skončil, je mi na grc z toho. Mohol by v mojom hľadáčiku figurovať len keby zabudol, že taká úchylka existuje, čo sa nestane, tak lepšie by mu určite bolo s niekým iným než so mnou.
Fetiše sú zvláštne, tento konkrétny by mi nevadil, a asi žiaden iný okrem fekalu... Ale napríklad nikdy som nepochopil ako môže byť niekto v pohode s tým, že ti do zadku strčí palec, ale iba pohľad/dotyk chodidla ho odpudzuje...
Mňa priťahujú holé ženské nohy, no menej ako zadky a prsia zas ...ale nohy sú tiež pekné časti na žene, ak nemajú pomarančovú kožu a sú hladučké jak hodváb
Nevadilo by mi to, a neviem ako to môže niekomu vadiť.
Akože taká úplná úchylka, že zmení správanie zrazu tak to hej, ale inak nevidím dôvod prečo by malo niekomu vadiť to, že sa niekomu páčia časti tela.
Ja mám footfetish aj keď nie taký bežný že na chodidlá ale skôr na stehná a lýtka.
Prvé čo si všímam na žene sú:
1. oči tvár mimika ústa
2. a hneď za tým sú nohy
3. brucho
iní chlapi pozerajú skôr na prsia a zadok ja som fixovaný na tvár a nohy a (čím dlhšie tým lepšie) kamarát to volá vysoký podvozok . Jo a keď má žena pekné prsia tak to je tiež (pre mňa) sexy, ale aj keby mala jednotky tak mi to žily netrhá skôr je dôležité akú má povahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale asi by mi to nevadilo pokial by to nebol extrém a necmúlal by mi palce počas spánku
Akože taká úplná úchylka, že zmení správanie zrazu tak to hej, ale inak nevidím dôvod prečo by malo niekomu vadiť to, že sa niekomu páčia časti tela.
Ale zas baby túto úchylku nemajú, čiže cajk
Prvé čo si všímam na žene sú:
1. oči tvár mimika ústa
2. a hneď za tým sú nohy
3. brucho
iní chlapi pozerajú skôr na prsia a zadok ja som fixovaný na tvár a nohy a (čím dlhšie tým lepšie) kamarát to volá vysoký podvozok . Jo a keď má žena pekné prsia tak to je tiež (pre mňa) sexy, ale aj keby mala jednotky tak mi to žily netrhá skôr je dôležité akú má povahu.