vadilo by mi to, ale keby som o tom "oficiálne" nevedel, tak by som to nejako prežil a na "múdrosti" ako na mňa som príliš tvrdohlavý, čiže by napokon na to doplatila ona
Akože takto, každý sa raz potrebuje na toho druhého posťažovať alebo zdeliť nejakú radosť o vzťahu a nechce pri tom vyvolať nejakú brutálnu hádku, tak sa zdôverí osobe, ktorá je dajme tomu neutrálna. Ale sú veci, ktoré sa nehovoria
hmm zaujimava otazka mam kamosku s ktorou si ho hovorime skoro vsetko ale co sa tyka dakeho uplneho zachadzania do podrobnosti v oblasti vztahov tak to zas nie ... pochvalit sa pochvalime obidve, to je samozrejme ... ale odtial potial ako sa hovori
podla mna by sa nemali iní trepať do vztahu a niektoré veci su medzi dotyčnými osobami. Inač poznám to keď niečo poviem kamoške a ona to hned vytára druhej
nerobím nič začo by som sa mala nejak hanbiť alebo čo ale na druhej strane mne trochu vadí keď mi kamarátka má potrebu vyrozprávavať celý svoj sexuálny a osobný život úplne do detailu až tak ma to zas netrápi aby mi detaily opisovala tri hodiny pri kofole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
On má taký jemnocit pre to, čo áno a čo nie