@antifunebracka - orgazmus sa dá dosiahnuť aj naprosto bez fyzického dráždenia, čisto psychicky, a to ako u žien tak aj u mužov, takže odvodzovať od toho že už sa to "dávno nedelí" a "bol to mýtus" je zaprvé tvoj osobný a imho dosť neopodstatnený názor, a zadruhé zlý myšlienkový pochod, lebo v tom prípade by sa nemalo delenie zrušiť ale rozšíriť.
každopádne myslím že delenie na "vaginálny" a "klitoriálny" má stále zmysel keďže väčšina žien pozná v zásade len tieto dva a iné považuje skôr za výnimočné prípady, prípadne sú to tie dva ktoré sa dosahujú najľahšie, povedzme. a pokiaľ viem tak sa delia hlavne preto že ide o diametrálne odlišné pocity (pravdepodobne preto že ide o rozdiel medzi dráždením nervov "na povrchu" tela vs. "vnútri" tela, čiže možno majú dané "kategórie" zlé názvy a malo by sa to volať "vonkajší" a "vnútorný" orgazmus, ale samotné delenie je v zásade správne), pričom o orgazmoch spôsobených dráždením čohokoľvek iného som taký výrok nepočul.
@midnight pravdupovediac, nikdy som si nezakladal na 100% faktografickej presnosti, ale skor na strucnosti a zrozumitelnosti. v konecnom dosledku maju beztak obe nase komenty rovnaku pointu. "davno sa to nedeli" som napisal preto, lebo si pamatam, ako to raz v radiu hovoril isty gynekolog a vtedy som mal cca 10 rokov
@antifunebracka - ouu, počuj, práve som si znovu prečítal ten tvoj prvý koment a všimol som si tam to "len" ktoré som prvý raz prehliadol a jaksi som na základe neho nejak dosť inak (a zle) pochopil jeho význam. čiže som potom nielenže riešil pičovinu (čo mi obvykle nevadí), ale úplne bezdôvodne (čo mi teda niekedy dosť vadí). hej, no, pointu máme tú istú, len ja som slepý, sorry
preboha dakujem ľudia ..zlepšujete mi každý den náladu ..ja tu vždy taký záchvat smiechu chytím ,že ... ja si niekedy o vás myslím ,že ste tu sfetovaní
@klaudiqaaa no tak, ideme ta este viac podporit, treba pisat !
btw @etela stavim sa, ze v tomto fore najdes jeden koment, ktory je tak strasne mega hillarious, takym tym zvlastnym sposobom, ze by sme si pospolu pogrcali dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
milujem zensky orgazmus!!
každopádne myslím že delenie na "vaginálny" a "klitoriálny" má stále zmysel keďže väčšina žien pozná v zásade len tieto dva a iné považuje skôr za výnimočné prípady, prípadne sú to tie dva ktoré sa dosahujú najľahšie, povedzme. a pokiaľ viem tak sa delia hlavne preto že ide o diametrálne odlišné pocity (pravdepodobne preto že ide o rozdiel medzi dráždením nervov "na povrchu" tela vs. "vnútri" tela, čiže možno majú dané "kategórie" zlé názvy a malo by sa to volať "vonkajší" a "vnútorný" orgazmus, ale samotné delenie je v zásade správne), pričom o orgazmoch spôsobených dráždením čohokoľvek iného som taký výrok nepočul.
@chevro si to zabil s tou rovnou čiarou
btw @etela stavim sa, ze v tomto fore najdes jeden koment, ktory je tak strasne mega hillarious, takym tym zvlastnym sposobom, ze by sme si pospolu pogrcali dobre