No cital som tomasov blog a vam by sa pacilo kebyze je na birdze ten chat ?? lebo mne osobne asi nie...by sem dosli tii uchylaci a tak...by sa z toho stalo nieco ako pokec podla mna...
nie,nie mozno je to len moj nazor ale uz by to nebolo take birdzovske...teraz je to podla mna fajn..hej zmene sa vzdy potesim ale chat by sa mi tu nepacil...mozno chce tomas dat na birdz co najviac veci a tak ale chat room by bola naozaj zbytocna...
stratilo by to osobitosť. a teraz, keď sa sem niekto zaregistruje, tak vieš, že je to kvôli niečomu - aby tvoril obsah, väčšinou... keby tu bol chat, tak by boli hromady registrácií od ľudí ktorých hlavný účel stránky nezaujíma, a registrovali sa len kvôli nemu. a pomaly by to šlo celé dokelu...
Nie, myslim ze je to tu fajn tak ako je Aj ked poznala som stranku, kde bol velmi mili chat (vlastne jediny aky som kedy navstevovala). Volala sa Psina.sk Ale myslim ze tu by to tak fajn nefungovalo, uz len preto, ze je tu ovela viac ludi, takze nie
ved heej ja to ani nechcem len som sa zlakol ci naahodou sa to tu nesrpavii lebo mne samemu by sa to nepacilo a chcel som pocut aj druhych ci by si im to pacilo mne teda rozhodne ne sa mi to tu paci take ake je
Mne je to jedno... ak by sa mi pacil tak by som tam obcas prisiel a ak by sa mi nepacil tak by som ho ignoroval Ale ked tak uz aby to vzdy niekto kontroloval (prispevky) a pripadne hned banoval.
no ved heey...ale aj tak by to sem prilakalo tych pokecakov a presne ako hovorili by to stratil osvoje caro ten birdz a boly by tu ti primitivi...a inak ako sa odpoveda ? ze take modre cislo tam je pri tom alebo meno ?
podla mna birdz je dobry aky je a nechcem aby to pripominalo iste odvetvie azet.sk ktore nemam velmi v laske ale je to jednine spojenie medzi kamoskami a mnou ...a porozpravat myslim si ze sa vieme aj bez toho sak su tu rozne diskusie kde sa mozeme vyjadrit a este TS-ky
birdz je proste birdz a uz by to asi nebolo ono kebyze je tu wolaky chat....ak si chcu ludia chatovat tak idu na inu stranku a my tu mame tieto diskusie ktore su podla mna omnoho lepsie ako obycajny chat
Neviem, mne by sem nesadol chat. Podľa mňa chat je len na to, aby sa zoznamovali ľudia. Lenže zoznámiť sa tu dá tým, že si niekto zhodne v názoroch, a napíše priamo človekovi s ktorým chce nadviazať kontakt, a potom už idú TS-ky
Ale inak, niekedy mi aj fóra pripadajú ako dáky chat Vždy len tie kde sa poháda pár čurákov o úplne inej téme, ako je fórum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
uplne by postacila diskusia ze koho komentar bude posledny za 24 hodin, tak ten vyhráva
Ale keďže by sem asi začalo chodiť viac užívateľov pokecu, a znížili by birdzu úroveň, tak NIE.
suhlasim s @peterkoo -m
ak bude tak birdz the end.. aspon u mna
BLBOSŤ KRAVINA HOVADINA
ČETOVAŤ CHOD NA POKEC
TU MAŠ TSky...
Ale inak, niekedy mi aj fóra pripadajú ako dáky chat Vždy len tie kde sa poháda pár čurákov o úplne inej téme, ako je fórum