Seruste. Ti čo máte skusenosti s tym vankušom do lietadla (taky obluk),oplati sa to kupit? Vzdy ked letim rozmyslam ze si to kupim a neviem sa rozhodnut ci to fakt pomoze dačo.Dobre sa spi na tom a je to velk rozdiel oproti tomu kd to nemáte?
Ja som cez leto toho nalietala dosť a vždy počas letu som si v duchu dakovala ze som si ten vankúš kúpila, aj vďaka tomu boli tie hodiny v lietadle znesitelnejsie lebo som dokázala väčšinu letu prespať (a to ja som človek, ktorý len tak hocikde nezaspi). Takže odporúčam
Mam to a je to super. Sice aj tak v lietadle nezaspim, ale aspon ma neboli krk ked cumim do telky. A najlepsie je, ze to mozes nosit na krku aj pri checkine, takze sa ti to nerata do batoziny.
mne je uplne smiesno ked idem hodinovy let s ryanairom za 20 eur a niekto si to tam zacne vytahovat jak keby letel na sri lanku dpc xD to ked nevydrzi cez den hodinu nespat nech si to berie vsade so sebou a schrupne si na lavicke v parku alebo v rade na poste
@h8u úplne TOP je keď tam začne vyťahovať svoje žrádlo ktoré neskutočne smrdí, potom vytiahne notebook že ide kukať dačo, potom zistí, že tam ntb nevôjde, tak šťuká do mobilu, potom stihne ešte knihu prelistovať čo si zobral na dlhú cestu, , všetky časopisy čo sú vložené v tom vrecku prelistuje
@dumbledore nechapem čo koho do toho nco to potrebujem? aj keby som to potreboval na polhodinovy let raz za rok a co? pytal som sa na praktickost a nie na vas nazor kedy je to potrebne a kedy nie. Vdaka za pochopenie
Ten vankúš má diskutabilnú využiteľnosť. Zo skúseností môžem povedať, že do Londýna (ako budeš pravdepodobne lietať) a v rámci vzdialeností v Európe som nič podobného nepotreboval pretože ten let ubehne ako voda. Na druhej na letoch do Ázie a v rámci Ázie som využil vakúše ktoré poskytovali letecké spoločnosti.
@jayz no to či let ubehne ako voda je čisto subjektívna záležitosť...ja dosť trpím pri tých 2 hodinových letoch len do Londýna, nechcem vedieť čo bude ďalej
@jurito Ďalej sa stane to, že postupom času Ti bude stále menej a menej vadiť čas v lietadle a budeš sa viac sústrediť na cieľovú destináciu. Alebo začneš ako ja popíjať spolu s personálom na palube. Your choice
@h8u Až som sa musel prihlásiť aby som ti dal Like (alebo čo to je tá hviezdicka)
A @Jurito nechápem ako to môžeš riešiť, šak si to kup a uvidíš,omg koľko to stojí 10£?! Keď to bude hovadina tak to nebudeš používať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@laurikaaa neviem odkiaľ máš že muklujem.. Robím 8 hodín a mam úplne dobrú robotu chodím tam s radosťou
A @Jurito nechápem ako to môžeš riešiť, šak si to kup a uvidíš,omg koľko to stojí 10£?! Keď to bude hovadina tak to nebudeš používať