Kolko vankúšov máte pod hlavou?Vyspíte sa lepsie s viacerími alebo jedným...Máte vo vankúšoch perie,vatu alebo guličky?Ja som spávala s jednym malím a jedným velkým vankšom no kedže trocha kašlem tak som si dala ešte jeden velký...a pocítila som to...ráno
jeden,neviem ci velky,taky normalny.ale co ja viem cim je plneny?niecim makkym.a ked tam v sobotu rano len tak lehnim a nic nerobim tak je aj paplon na krajoch taky zošuvereny a nakonci je iba obliecka a v strede mam vsetku tu vypln.nenavidim to.vtedy radsej rozlepim oci a idem jest
no mňa vystrie... aj vy ste si všimli????????? to snáď ani pravda nie je!!!!
:/:/::/:/:/:/://
moja naj červená hlavička je preeeeeč, to prečooooooooo? niéééééééé, chcem ju späääť: disappointed:
ako problemy=PP..heh mno tak aj mam jedon uzasny perovy...a po bokoch ete asi tri lebo som sa kedysi bala ze si udriem hlavu o stenu a uz som si tak zvykla=PPP...a som spokojnaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
:/:/::/:/:/:/://
moja naj červená hlavička je preeeeeč, to prečooooooooo? niéééééééé, chcem ju späääť: disappointed: