celkovo sa mi nepáčia tenisky v takom štýle ale je to vec vkusu.... btw. osobne si myslím, že tenisky v tomto štýle rovnako baleríny opticky nohu zväčšujú....
Ja mam nohu 38-39 a všetci mi vravia že mám krpate chodidielka Podla mňa na nich nie je nič zlé ak by si mala velku nohu tak myslím že tieto tenisky na tom nič nezmenia
veľa rokov nosím vansky a conversky a mám 40-tku nohu, vans sú v pohode, akurát v converse mám opticky väčšiu nohy...neriešim, hlavne že je to pohodlné na chodenie
ja mam tieto momentalne, v bielej farbe (3. z lavej strany tusim) vo velkosti 8,5 a vobec to neriesim su to lode ako krava, ale mam rad ked noha nie je v tej teniske "natlacena", cize tieto mi maximalne vyhovuju...
ja ich mám doma zopár a sú podľa mňa na babe uplne v pohode aj s 39vinou ja mám 38 a kúp si chukka boty tie sú vyššie ery sú viac natiahnuté podľa mňa teda ak ti to vadí .. mne nie
to sa ti len zdá na tom obrázku že sú velké... inak pekné tenisky.. a vobec nie sú ani predražené.. asi si tu ludia nevšimli že cena je v dolároch nie eurách keď píšu že sú predražené
@etelnair "nemozes mat styl a aj dobre vyzerat?" ... ved to je blbost co napisala... samozrejme, ze moze mat oboje naraz ak si vzajomne prisposobi ostatne oblecenie... ... hento je taka blbost ako keby ti niekto povie, ze "tu mas 500€ na zabavu, ale nesmies z nich minut ani euro"...
@nixxina ironicky je ten prvy koment od nej... ten druhy mi pride trapny...
@luc.ka neviem ci si o sebe myslis, ze si nadclovek, ale tela, ktore v riti bolo a hovno tam videlo ma nebude nazyvat ludoopom...takze si to laskavo odpusti... ja som sa na tvoju adresu vyjadroval slusne, ak to nedokazes, tak podakuj rodicom...
a nahodou celkom dobre viem, co slovo ironia znamena...
slečna sama o tých teniskách pochybuje. nie je s nimi stotožnená. tak celkom sa jej nepáčia, resp. obáva sa toho, že na nej vyzerajú/budú vyzerať zle.
ale i tak nad nimi uvažuje, i tak rozmýšľa, že ich "chce".
keby do boli nejaké hovná z deichmanu, bez značky, uvažovala by rovnako?
a teraz si ešte raz prečítaj @26 a pouvažuj, či je to až taký shit. lebo - máš pravdu. to až taká irónia z mojej strany nebola. to je skôr irónia ľudského zmýšľania, a toho, čo určuje ľudské (alebo v tomto prípade teda "jej") priority.
@luc.ka kazdopadne, je to na jej vlastnom uvazeni, ci si ich kupi alebo nie, skor mi pride divne, jej tu " na truc " vyfuckovat forum...ale v poriadku, kazdy mame svoj styl vyjadrovania, kazdy mame svoj nazor...
k teme.. adekvatna obuv na najblizsiu dobu vzhladom na pocasie na Slovensku budu zimne topanky a neskor kvalitne gumaky, ked sa tie hovna biele zacnu topit takze dilemu s teniskami by mala zazehnanu
@luc.ka vidim, ze debaty s tebou musia byt skutocne plnohodnotne a ocividne moje IQ ani z daleka nestaci na IQ tvojho kalibru a dokonalosti tvojej osoby samotnej..a mrzi ma, ze klenot tejto virtualnej spolocnosti ako si ty musi stracat cas so spodinou ako som ja a mne podobni...
kazdopadne, cas ktory by som mal zabit konverzovanim s tebou, viem naozaj vyuzit zmysluplnejsie...ciao bella..
ale ja si myslim, ze to bolo myslene tak, ze baba si chce kupit tie boty len preto ze su to Vansy , a zato ze su to vansy sa z toho kazdy ide posrat a kupuje to vacsinou preto, ze su to vansy a proste chce to aj ked sa jej na tom nieco nezda, co je proste dost odveci podla mna ... (ja tiez kupujem topanky podobnych znaciek ale nerisim ci mam v tom napr daku velku nohu alebo co)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nemyslím, že by to nejako zväčšovalo.
ja mam tieto momentalne, v bielej farbe (3. z lavej strany tusim) vo velkosti 8,5 a vobec to neriesim su to lode ako krava, ale mam rad ked noha nie je v tej teniske "natlacena", cize tieto mi maximalne vyhovuju...
nekupuj si ich.
spokojná?
@luc.ka neviem ci si o sebe myslis, ze si nadclovek, ale tela, ktore v riti bolo a hovno tam videlo ma nebude nazyvat ludoopom...takze si to laskavo odpusti... ja som sa na tvoju adresu vyjadroval slusne, ak to nedokazes, tak podakuj rodicom...
a nahodou celkom dobre viem, co slovo ironia znamena...
tak to ti gratulujem
a ešte na margo môjho druhého komentáru.
slečna sama o tých teniskách pochybuje. nie je s nimi stotožnená. tak celkom sa jej nepáčia, resp. obáva sa toho, že na nej vyzerajú/budú vyzerať zle.
ale i tak nad nimi uvažuje, i tak rozmýšľa, že ich "chce".
keby do boli nejaké hovná z deichmanu, bez značky, uvažovala by rovnako?
a teraz si ešte raz prečítaj @26 a pouvažuj, či je to až taký shit. lebo - máš pravdu. to až taká irónia z mojej strany nebola. to je skôr irónia ľudského zmýšľania, a toho, čo určuje ľudské (alebo v tomto prípade teda "jej") priority.
a inak dovi, a pekný deň, človek.
k teme.. adekvatna obuv na najblizsiu dobu vzhladom na pocasie na Slovensku budu zimne topanky a neskor kvalitne gumaky, ked sa tie hovna biele zacnu topit takze dilemu s teniskami by mala zazehnanu
pekny den aj tebe
ako prosím? čo som jej?
sorry chlape, ale vyjadrila som sa k téme, neviem, čo ty tu teraz riešiš, ale nepokračuj v tom, lebo to len zhoršuješ.
kazdopadne, cas ktory by som mal zabit konverzovanim s tebou, viem naozaj vyuzit zmysluplnejsie...ciao bella..
ale ja si myslim, ze to bolo myslene tak, ze baba si chce kupit tie boty len preto ze su to Vansy , a zato ze su to vansy sa z toho kazdy ide posrat a kupuje to vacsinou preto, ze su to vansy a proste chce to aj ked sa jej na tom nieco nezda, co je proste dost odveci podla mna ... (ja tiez kupujem topanky podobnych znaciek ale nerisim ci mam v tom napr daku velku nohu alebo co)
ostalo mi dosť smutno po tomto obrázku
ale tak aj keby som trapna tak co m ne je to jedno