A ak mozem ratat plateny hudobny festival tak na takom som bol raz ked este FUNradio Dohoda existovala a neviem presne uz kto vsetko tam vystupoval ale viem ze tam boli IMT SMILE, A.M.O. a Smatanová ale nu som poriadne nevidel lebo sme isli do senku na pivo ked zacinal jej koncert
Asi som na žiadnom ešte nebola možno tak na nejakom mini festiku čo je tak na úrovni tých jarmokov ale už asi 2 roky si vravím že chcem na nejaký poriadny ísť a stále som nenašla interpreta ktorého by som vedela počúvať celý koncert a bola ochotná do toho investovať lebo mne sa občas nejaká pesnička páči ale ostatné ma veľmi netrápia
Jarek Nohavica, vlastne ako dieťa som bola na všetkých jeho koncertoch v BA ...a az potom take ze jazz, cesnoska alternatívna muzika, srbske koncerty, aj nejaká rocková kapela... Ale to sme všade sedeli v hľadisku vzdy. Taký klasicky koncert, kde ľudia skáču a vrieskajú natlaceni na sebe som zažila len v Orechovej potôni, ked som z recesie išla s kamarátmi na festival Celebrate the 80s and 90s kde vystupoval napr David Hasselhoff a rozne kapely diskohitov 90 rokov... Tusim Vengaboys a tak. A pustali nam tam videa z 90 rokov ako Baywatch, Knight rider, stare počítače, vybavenie, stará móda a tak... Bolo tam aj to auto kitt vystavenne (ale len kopia) a ako suveníry si ľudia kupovali take tie cervene plaváky z Baywatchu a mávali nimi pocas koncertu bola to sranda! Ked som ako mala pozerala Pobreznu hliadku, nikdy by mi nenapadlo, ze Hasselhoffa uvidím raz naživo v Orechovej potôni...
Jo a skoro by som zabudla, jeden z prvých koncertov bol aj Leonard Cohen, to bol úžasný zážitok! Ďalej Diana Krall, Bobby McFerrin, Goran Bregovič, opera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov