Myslím že niekto tu má aj blog mimo birdzu chcel by som sa spýtať ako ste dosiahli že máte čítateľnosť že vôbec niekto vie o tej stránke dakujem za odpovede
mám, viem, že tam okrem mojich kamarátov chodia aj iní ľudia, ktorí netuším, ako sa k tomu dostali. asi gúglením pojmov "hovno", "retardace", ˇškandidandi". čo je predsa to, čo každý bežne gúgli.
stačí chodiť, komentovať u správnych ľudí, s podobnými záujmami/článkami, a oni prídu. zapáči sa im, prídu častejšie a samozrejme to nebude z jedného dňa na druhý
ja som mala mega citanost ked som mala sims blog a jednoduchymi cestickami: komentovala som ine sims blogy, zabludili na moj a moj bol kvalitny tak sa tam vzdy radi vratili
áno mám a počet komentárov je celkom vyhovujúci Aj ľudia, ktorí mi komentujú. Im zas komentujem ja. chápeš ten princíp? proste chodíš po ostatných blogoch, vyjadruješ sa k článkom(nestačia len 1-2 komentáre, sprvu ich musí byť okolo 20) a postupom času sa ti vytriedia čitatelia na tých pravidelných. Ty budeš komentovať im, oni tebe. Teda aspoň tak to funguje u mňa(a na flickri ešte )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale uz to mam poblokovane, uz len ja mam pristup