A prečo je to práve ten .. Nemusí to byť jedno miesto kludne popíšte celu cestu ... ešte by ste mohli povedť ako by ste sa tam dopravili ... za mna nový zéland a loďou z austálie
Ja by som šla rada na Bali a snáď sa mi to už v roku 2016 podarí, že si počas toho roka nájdem mesiac na oddych a vypadnem tam. Pôjdem tam lietadielkom a bude to super. Ak nezdochnem z tej dlhej cesty
ale ak by som mala menovať krajinu, v kt. som ešte nebola a rozhodne raz chcem navštíviť, tak Island
(nie, že by som sa nevrátila do tých, kde som už bola
Teraz na mňa budú všetci zazerať ale- nikde. Naozaj nechápem, prečo mám cestovať niekam, keď môžem všetko vidieť v televízore či internete. (Nie je to pokus o trolling, seriózne vyjadrujem svoj názor.) Naozaj si myslím, že nemá zmysel vyhodiť nezmyselné peniaze, voľný čas a toľko energie na návštevu nejakej pamiatky/krajiny. Na obrázku vyzerá všetko krajšie (napr. sa celé hodiny trepete k moru, a keď tam prídete, je akurát búrka a nemáte z toho nič. Za to na obrázku si môžete nájsť peknú azurovú vodu a dosýta sa vynadívať.) Teraz pokladám serióznu otázku pre ľudí so snom cestovať, a dúfam v serióznu odpoveď. Čo vám také cestovanie dáva? Samozrejme, okrem tej "atmosféry", a že je to "zážitok",ako bývajú časté odpovede. Okrem toho, čo vám to prináša?
Mne veľmi ani nejde o destináciu, ako o to, aby tam bolo teplo. Ja mám rád skôr také zážitkové dovolenky, nebaví ma len ležať na pláži alebo obzerať históriu. Radšej som na potápanie, vodné lyže, bungee, tandemový zoskok a pod.
@nostroma ja napríklad využívam aj iné zmysli ako je zrak - s fotky nebudem cítiť morský vzduch, nebudem počuť šum vĺn etc.
ja vždy napríklad rada pozoruje ľudí ako žijú - iné zvyky, iná kuchyňa, iné domy, iný prístup, pohľad na život - páči sa mi ta rôznorodosť, rada tú krajinu cítim aj ochutnávam. Inak sa pozerám na niektoré veci, je to pre mňa obohacujúce.
áno je to do veľkej miery o pocite a o tom ako sa k tomu kto stavia. Ja si viem vychutnať aj tú búrku na mori (mimochodom úžasné predstavenie).
Rusko, Sibír, Kazachstan, Uzbekistan Kirgišsko, Irán, Mongolsko, Tadžikistan, Kavkaz, Kamčatka, Brazília, Kolumbia, Peru, Čile, Venezuel, Kuba... Ale ak sa v Blízkej budúcnosti podarý tak Krym...
@devilmajster ako cestuvas najcastejsie .. lebo ja ked sa mam niekde vydat tak s niekym, ale ako vimim tak budem muset ist sam lebo inak skapem na slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale ak by som mala menovať krajinu, v kt. som ešte nebola a rozhodne raz chcem navštíviť, tak Island
(nie, že by som sa nevrátila do tých, kde som už bola
sever británie, fínsko, spanielsko a francúzsko skrz naskrz autom/vlakom
zapadne pobrezie USA
kruger park
ja vždy napríklad rada pozoruje ľudí ako žijú - iné zvyky, iná kuchyňa, iné domy, iný prístup, pohľad na život - páči sa mi ta rôznorodosť, rada tú krajinu cítim aj ochutnávam. Inak sa pozerám na niektoré veci, je to pre mňa obohacujúce.
áno je to do veľkej miery o pocite a o tom ako sa k tomu kto stavia. Ja si viem vychutnať aj tú búrku na mori (mimochodom úžasné predstavenie).