Teraz trošku priestoru na samochvalu. Napište aky podla vas najvacsi uspech ste v doterajšom živote dosiahli. Najlepšie by bolo pisať o verejných úspechoch (víťazstvá,konkurzy,publikovanie, verejné uznanie atď.), nie o osobných (maturita, statnice a tak).
jj bol som na pohovore do ČSOB na poziciu web admin a vyhral som to skoro som skapal ale aj tak odtial odidem a este aj maturita zo SJ neucil som sa ani ň a dostal som za 2
v stvrtej triede na zakladnej moje druzstvo vyhralo okresne kolo v nejakej prirodovednej sutazi a inak za moje uspechy ratam maturity a prijatie na vysku...
mno zatiaľ to je 1.miesto v celoslovenskej súťaži v sólovom speve v Prievidzi..a potom nejaké tie osobné Ale mojim najväčším víťazstvom je, že mám takého super priateľa
@3 napriklad ja som bol žiacky majster slovenska v plavaní na 100m vol.sposob, ako dorastenec som v dolezitom futbalovom zapase za stavu O par minut pred koncom premenil doležitú jedenastku a v dalsom som v poslednej minute zapasu prebehol s loptou cez pol ihriska a dal gol na konečných 0:1 pre nas, potom som bol kapitan a hovorca družstva v jednej 2-hodinovej vedomostnej súťaži v rozhlase , bol som 3. v celoštátnej novinarskej sutazi, a šefredaktor študentskeho časopisu atd.už si ani na vsetko nespomeniem.... proste samé somariny, ale rad na to spominam a beriem to, že na každého z nas v živote čaká jeho 15 minút slávy.
zatial nebol skoro ziadny, mozno to, ze som sa nemusel ucit na to, aby som presiel do dalsich ornikov maturitu tu ani neberem ako uspech.
ani neviem aky je moj zivotny uspech, je jeden, ze si viem vsetko zariadit sam, kupit, proste som sebestacny sam pre seba je to zivotny uspech? ak toto nie je zivotny supech tak zatial nemam ziadny.
Môj najväčší úspech bolo to, že som sa dostala na školu, korú som si sama vybrala ešte ako deculo a vydržala som to až doteraz
A tiež keď som si vysnívala samú seba na javisku, a nedávno som si uvedomila že sa mi to splnilo(najväčšia radosť z úspechu fakt príde až neskôr ..ale aj tak si myslím, že najkrajšie na tom všetkom je tá cesta k úspechu..
2. V praci, do ktorej ma povodne ani nechceli vziat som sa stal najlepsim v teame Stal som sa team leadrom ... zial odvtedy uz nejaky cas uz ubehol a teraz robim nieco ine a uz zdaleka nie som najlepsi ...
uspechy asi najviac zo sportu....za najvacsi asi vyber do repre....a potom nejake tie vyhrate turnaje , dolezite goly,a celkovy prinos do timu ....a za uspech povazujem aj to ze sa pri hokeji drzim uz 12 rokov a stale ma to bavi a venujem sa mu naplno !
je mi jedno, ze neratas skoly a maturity, ale ja som na seba patricne pysna, pretoze dostat sa na tu VS na ktoru som chcela bolo "kurva" tazke a dokazala som to - kvoli prakticky vybornemu uceniu na celej strednej skole a kvoli maturite na ciste jednotky. takze som na seba hrda. holt
ja na ten svoj si počkám, jeden bude menší a ten druhý, mal by byť celoživotný veľkolepý slávny brutálny snáď a pri tom sa udržím na tej rovine psychickej akej som doteraz (dobre, nerátajme teraz deti, rodina, láska, bla bla , a z minulosti čo ja viem, minulosť bola hrozná, samý neúspech, čo sa týkalo školy...preto si dnes hoovrím, že už to je úspech, kam som sa dostala až, a stálo ma to veru veľa veľa síl, všetko, čo je v mojej ubolenej duši, mi vravia iní, a ja som vďačná, že dakto aspoň oceňuje ja sama neviem vyzdvihnúť, ak ide o školu, skôr podporiť iba...a čo sa týka publikácii, ja antipoetik dnes som mala kedysi básničku už dnes v neexistujúcich novinách (Lúč) pre také decko jak som bola to bola megaradosť, som mala možno sotva desať rokov, a ešte poviedku o bocianovi som vyhrala tretie miesto nechápem dodnes ako...poviedky nemám rada, nemám rada nič, orke esejí, a aháááá, tak supermegaúspech bola jednotka z eseje o Človek-milión Jožko Mak (za jedna som mala len ja a moja vzdialená sesternica), pre mňa to veľa znamenalo, lebo šlo o vlastné úvahy, dlho som sa s tým trýznila, človečina sama o sebe je zložitá, a za úspech vďačím dobšinskému, pozdravujem ho , aj jeho rozprávky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ani maturity a vsetky vysvedcenia v zivote na same jednotky ma nejakou pychou nenaplnaju. na ten najvacsi uspech este len cakam.
witazstwa ?? pamatujem si len naj a osobne .. na ostatne su tie diplomy a tak
a co twoje witazstwa ??
pre neekoho mozno trapnee .. ale pre mna je to naj ..
@4 to ale moc nezaležalo od teba. nehovorime tu o šťastí ale o uspechoch dosiahnutých vlastnou snahou, nadaním a usilovnostou.
@6 gratulujem. určite vybrali dobre.
@3 napriklad ja som bol žiacky majster slovenska v plavaní na 100m vol.sposob, ako dorastenec som v dolezitom futbalovom zapase za stavu O par minut pred koncom premenil doležitú jedenastku a v dalsom som v poslednej minute zapasu prebehol s loptou cez pol ihriska a dal gol na konečných 0:1 pre nas, potom som bol kapitan a hovorca družstva v jednej 2-hodinovej vedomostnej súťaži v rozhlase , bol som 3. v celoštátnej novinarskej sutazi, a šefredaktor študentskeho časopisu atd.už si ani na vsetko nespomeniem.... proste samé somariny, ale rad na to spominam a beriem to, že na každého z nas v živote čaká jeho 15 minút slávy.
vyhral som 5 miesto na SR v matematickej olympiade
podarilo sa mi mat cca 6 diplomov z matiky
vyhral som skolske kolo o najlepsieho sachistu
podarilo sa mi zistit rozne hesla
v 16 sa mi podarilo byt 8 na MRSR v armwrestlingu
za moju filozoficku uvahu na vyske som bol pochvaleny profakmi ako uzasny filozof
a najvacsi uspech je ze som spoznal ludi ako Geordie, Boxer161, Letec, Laciskoo atd. ved oni vedia
No chvalte sa! je to ok.
ani neviem aky je moj zivotny uspech, je jeden, ze si viem vsetko zariadit sam, kupit, proste som sebestacny sam pre seba je to zivotny uspech? ak toto nie je zivotny supech tak zatial nemam ziadny.
A tiež keď som si vysnívala samú seba na javisku, a nedávno som si uvedomila že sa mi to splnilo(najväčšia radosť z úspechu fakt príde až neskôr ..ale aj tak si myslím, že najkrajšie na tom všetkom je tá cesta k úspechu..
2. V praci, do ktorej ma povodne ani nechceli vziat som sa stal najlepsim v teame Stal som sa team leadrom ... zial odvtedy uz nejaky cas uz ubehol a teraz robim nieco ine a uz zdaleka nie som najlepsi ...